AK Parti Belediye başkan adayından hodri meydan

AK Parti Karacabey Belediye başkan adayı Ali Özkan, düzenlediği basın toplantısında DP’li Belediye Başkanı Ergün Koç’a ‘hodri meydan’ dedi.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Belediye başkan adayından hodri meydan

AK Parti Karacabey Belediye başkan adayı Ali Özkan, düzenlediği basın toplantısında DP’li Belediye Başkanı Ergün Koç’a ‘hodri meydan’ dedi. 10 yılda yapılan çalışmaların vizyon niteliği taşımadığını savunan Özkan, "Karacabey’in en büyük sorunu kanalizasyon sistemi ve alt yapıyken, en son yapılması gereken parklar ve kaldırımlar sadece işin makyaj kısmını oluşturmaktadır." dedi.

Partisinin ilçe binasında açıklamalarda bulunan Özkan, belediye başkan aday adaylığı sürecinin tamamlanmasının ardından sıranın meclis üyeliklerine geldiğini kaydetti. Özkan, "Hedefimiz uyum içinde çalışacak belediye meclis üyeleriyle yola çıkmaktır. Bu dönem uyumsuz belediye meclis üyelerinin nasıl olduğunu özellikle grup kararlarının alınmasındaki zorluklarla yaşayarak gördük. Kedi kovalamaya değil et yemeye talibiz. Her şeyin başı uyum." dedi.

Karacabey’de içme suyuna ait raporların noter huzurunda paylaşılmasını isteyen Özkan, "Hodri meydan diyorum. Genel siyaseti değil Karacabey’in sorunlarını konuşalım. İçme suyu tahlil raporlarını halkın önüne koyalım. İnsan sağlığına zararlı olmadığını iddia eden çıksın ortaya ispat etsin. Hodri meydan diyorum. Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. İllüzyon değil vizyon belediyeciliğin zamanı gelmiştir. Her işi uzmanından alacağımız verilerle çözeceğiz. Karacabey’in röntgenini çekerek, gerçek ve kalıcı çözümlerini üreteceğiz." şeklinde konuştu. CİHAN

Yorumlar