AK Parti Aydın adayı Savaş: Bereketli toprakları projelerle sulamaya geliyoruz

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerine devam eden AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Savaş, Yenipazar’da vatandaşlarla buluştu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti Aydın adayı Savaş: Bereketli toprakları projelerle sulamaya geliyoruz

Seçim çalışmaları kapsamında ilçe gezilerine devam eden AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye başkan adayı Mustafa Savaş, Yenipazar’da vatandaşlarla buluştu. Burada seçim irtibat bürosunu açan Savaş, çarşı pazar dolaştıkça gördükleri halkın kendilerine yaklaşımının, büyük bir moral kaynağı oluşturduğunu söyledi.

AK Parti adayı Savaş, Yenipazar’da irtibat bürosunun kurdelesini vatandaşlarla birlikte kesti. Burada yaptığı konuşmada, “Halkın sorunu çok. Bırakın bu sorunları çözmeyi, halkın bu sorunlarını dinleyecek bir yönetim bile bulamamışlar. Halk artık, 'Somut olarak ne kazanacağım?' diye soruyor. Aydın, Ayfonkarahisar ve Denizli’nin çok gerisinde neden kalmış, nasıl kalmış, mevcut yönetim bunu anlatsın önce. Aydın genelinde ak belediyecilik hizmetini yaşatmaya az kaldı. Vatandaşlarımızın bütün bu sorunlarına teker teker çözüm getireceğiz. Biz diyoruz ki bu topraklar çok bereketli, ne ekseniz yetişiyor ama bu topraklarda bir tek mevcut yönetimin projeleri ürün vermedi. Biz bu bereketli toprakları iktidar projeleriyle sulamaya geliyoruz.” dedi. CİHAN

Yorumlar