AK Parti adayı Torun: Adana’nın çehresini değiştireceğiz

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, seçim çalışmaları kapsamında Barış, Fevzipaşa, Aydınlar, Yeşilevler, Bahçelievler, Demetevler, 100.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti adayı Torun: Adana’nın çehresini değiştireceğiz

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, seçim çalışmaları kapsamında Barış, Fevzipaşa, Aydınlar, Yeşilevler, Bahçelievler, Demetevler, 100.Yıl ve Belediye Evleri mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Buralarda projelerini anlatan Torun, “Halka hizmet yolunda verdiğim tüm sözleri yerine getireceğimden kimsenin kuşkusu olmasın.” dedi.

Abdullah Torun, halkın kendisine gösterdiği ilgi ve teveccühün, Adana’nın hak ettiği hizmetlere kavuşacağının müjdecisi olduğunu söyledi. Torun, “Seçildiğimizde ne söz verdiysek yerine getireceğiz. Hazırladığımız projelerimizi bir bir yaşama geçireceğiz. Adanalıları özledikleri hizmetlere kavuşturmaya kararlıyız.” dedi.

Seçimin hemen ertesinde Adana’nın kabuğunu kıracağını ve geleceğe güvenle bakan bir kent olacağını ifade eden Abdullah Torun, “Başta TOKİ olmak üzere, Adana’ya büyük hizmetleri getireceğimiz kurumlarla temaslarımızı yaptık. Yeşil alanları, çocuk oyun parkları, okulu, ibadethanesi, spor sahaları ve sosyal donatıları ile kentin çehresini değiştirecek kentsel dönüşümler yapacağız. Merkezi hükümetimiz ile uyumlu, ilçe belediyelerimiz ile uyumlu, çalışkan, halka hizmet için gecesini gündüzüne katan bir büyükşehir belediyesi ile, Adana’nın çilesine son vereceğiz.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar