AK Parti adayı Torun: Adanalı şehrin geleceği için oy vermeli

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, babası vefat eden AK Parti Tufanbeyli ilçe Başkanı Hasan Kafadar’a taziye ziyaretinde bulundu.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti adayı Torun: Adanalı şehrin geleceği için oy vermeli

AK Parti Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı Abdullah Torun, babası vefat eden AK Parti Tufanbeyli ilçe Başkanı Hasan Kafadar’a taziye ziyaretinde bulundu. Torun ilçeye gidişinde parti teşkilatı ve vatandaşların sevgi gösterileriyle karşılandı.

Tufanbeyli’de esnaf ziyaretlerinde de bulunan Abdullah Torun, daha sonra Saimbeyli, Feke, Kozan ve İmamoğlu ilçelerinde seçim çalışmaları yaptı. Gittiği yerlerde kendisine gösterilen yoğun ilgiye teşekkür eden Torun, Adana’daki kötü gidişe artık ‘dur’ deme zamanının geldiğini, hizmet yolunda tüm Adanalıların desteklerini beklediğini ifade etti.

Kentlerin hizmet almasında en büyük imkan ve sorumluluğun Büyükşehir Belediyeleri’nde olduğunu vurgulayan Torun, kentin parlak geleceğini oluşturmak için köylerde, beldelerde, ilçelerde ve merkezde, hangi görüşe sahip olursa olsun, toplumun tüm kesimlerindeki Adanalıların oylarına talip olduğunu vurguladı. Torun, “Ben, halkıma, Adanalılara güveniyorum. Adanalılar da bu kente olan gönül borcumuzu, ekonomik, sosyal ve kültürel alanda, devasa hizmetlerle ödeyeceğim konusunda bana güvensin.” dedi.

Gittiği her ilçede, parti teşkilatları ile vatandaşların gösterdiği teveccühün sevindirici olduğu kadar, Adana’nın ve Adanalıların hizmete susamışlığını gözler önüne serdiğini belirten Abdullah Torun, bu seçimlerin Adana için çok büyük bir önem taşıdığını ve şehrin kaderini belirleyeceğini anlattı;
CİHAN

Yorumlar