AK Parti 49. Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın 49. Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

Google Haberlere Abone ol
AK Parti 49. Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı

AK Parti Samsun İl Başkanlığı’nın 49. Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı yapıldı.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde gerçekleşen 49. Genişletilmiş İl Danışma Meclis Toplantısı’na AK Parti Samsun Milletvekili Mustafa Demir ve Prof. Dr. Tülay Bakır, Samsun İl Koordinatörü Rize Milletvekili Hasan Karal, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş, ilçe belediye başkanları ile partililer katıldı. Toplantıda Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Samsun’un 2014-2019 hedefleriyle ilgili sunum yaptı. Samsun milletvekilleri adına Mustafa Demir de hükümetin yaptığı hizmetler hakkında bilgiler verdi.

İl Başkanı Fuat Köktaş, 30 Mart mahalli seçimleri için artık son dönemece girildiğini hatırlattı. 4 aylık sürenin son derece önemli olduğunu ifade eden Köktaş, “Zira karşımızda hiçbir şey üretmeyen, bir şey üretmek için de çabası, gayreti, niyeti, enerjisi olmayan bir muhalefet var. Aramızdaki fark iktidar-muhalefet değil. Bizim projelerimiz, vizyonumuz, hedeflerimiz, hayallerimiz, enerjimiz, heyecanımız var. Onlar ise var olanla yetiniyor. ‘Küçük olsun bizim olsun’ diyor.” ifadelerini kullandı. Ay sonuna kadar 17 ilçede belediye adaylarının belirlenerek çalışmalara hız vereceklerini ifade eden İl Başkanı Köktaş, seçim çalışmalarını hızlandıracaklarını sözlerine ekledi.

İlçe belediye başkan aday adaylığı ve belediye meclis üyelikleri için istifa eden eski 19 Mayıs İlçe Başkanı İbrahim Eren, eski Tekkeköy İlçe Başkanı Aydın Karmil, eski Çarşamba İlçe Başkanı Mehmet Köse'ye bugüne kadar yapmış oldukları çalışmalarından ötürü teşekkür plaketi verildi. Plaketleri Samsun milletvekilleri Mustafa Demir, Prof. Dr. Tülay Bakır ve AK Parti Samsun İl Başkanı Fuat Köktaş verdi. CİHAN

Yorumlar