Ak: Amacımız milli ve manevi değerleri benimseyen bir nesil

Yavuz Selim Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Ali Kuloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra Alperen Ocakları'na ziyarette bulundu.

Google Haberlere Abone ol
Ak: Amacımız milli ve manevi değerleri benimseyen bir nesil

Yavuz Selim Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Ali Kuloğlu ve yönetim kurulu üyeleri, Bafra Alperen Ocakları'na ziyarette bulundu. Bafra Alperen Ocakları Başkanı Lütfi Ak, amaçlarının milli ve manevi değerleri benimseyen bir nesil yetiştirmek olduğunu belirtti.

Ziyarete ayrıca, Alperen Ocakları Eğitim Kültür ve Dayanışma Vakfı Bafra İlçe Temsilciliği Başkanı Lütfi Ak, Bafra BBP İlçe Başkanı Turhan Bayraktar, BAFİMDER Başkanı Murat Topal ve vatandaşlar katıldı. Yavuz Selim Vakfı Bafra Şubesi Başkanı Ali Kuloğlu ziyarette yaptığı konuşmada, "Burada toplanmamızın ana amacı birlik ve beraberlik, dayanışma, tanışma ve kaynaşma ağırlıklıdır. Bizler, gençlerimizin ve halkımızın şuurlu, bilinçli ve manevi değerlerine bağlı ve saygılı fertler olarak topluma kazandırılması noktasında ortak bir paydada buluşmamız gerektiği kanaati ve düşüncesindeyim.’’ dedi.

Bafra Alperen Ocakları Başkanı Lütfi Ak ise amaçlarının milli ve manevi değerleri benimseyip, bu değerlere sahip bir nesil yetiştirmenin sorumluluk ve önemi içerisinde hareket etmeye çalışmak olduğunu dile getirdi.

Bafra Altınova Gazetesi imtiyaz sahibi, BBP Bafra eski İlçe Başkanı Bilal Murtazaoğlu da şehit Muhsin Yazıcıoğlu'nun manevi değerlerinin ve Türk milletine sağladığı kazanımların bilinci ve şuuru içersinde olduklarını dile getirdi. Ziyaret, Bafra Alperen Ocakları'nın çiğ köfte ve diğer ikramları ile sona erdi.
CİHAN

Yorumlar