'Aile ve çocuk' konusu PDR sempozyumunda ele alınacak

Bu yıl 5'incisi düzenlenecek PDR Dergisi Sempozyumu'nda 'Toplumsal Aynamız Çocuk ve Aile' konusu ele alınacak.

Google Haberlere Abone ol
'Aile ve çocuk' konusu PDR sempozyumunda ele alınacak

Bu yıl 5'incisi düzenlenecek PDR Dergisi Sempozyumu'nda 'Toplumsal Aynamız Çocuk ve Aile' konusu ele alınacak. Sempozyum için 20 bin kişiyle anket yapılarak 'aile ve çocuk' konusunda tablo ortaya konulup, üzerine tartışılacak.

Sahip olunan milli ve manevi değerler içerisinde önemli bir yere sahip olan 'aile' olgusu Coşkun Kolejleri tarafından masaya yatırılıyor. Geçen yıl 'Sosyal Medya Asosyal Bireyler mi Yetiştiriyor?' başlığıyla eğitim dünyasını harekete geçiren Coşkun Eğitim Kurumları, sosyal medyanın gençler üzerindeki etkisini 11 bin 147 öğrenciyle anket yaparak araştırmıştı. Elde edilen sonuçlar basılı ve görsel basında ses getirmişti. Kolej, bu yıl 'Toplumsal Aynamız Çocuk ve Aile' konusunun ele alınacağı 5. PDR Dergisi Sempozyumu için bir başka çalışmaya imza atıyor.

Öğrencilerle birlikte ailelerine 'aile ve çocuk' konusunda anket uygulanacak. 20 bin kişiyle yapılması planlanan anketin sonucu 'aile ve çocuk' kavramlarının her yönüyle ele alınacağı bu yılki sempozyumda ele alınacak. Sempozyumun konuşmacılarından Prof. Dr. Servet Bayram, gelişen teknoloji ile birlikte aile kavramının değişen tanımlarını eğitim camiası için değerlendirecek.

Coşkun Kolejleri Genel Müdürü Erdal Şener, alkol ve uyuşturucu kullanımının küçük yaşlara kadar düşmesi, sağlıksız aile yapılarının buna zemin hazırlamasından hareket ederek, bu alanda eğitime gönül vermiş tüm kurum ve kuruluşları harekete geçirme bilinciyle karar verdiklerini ifade etti. Şener, hedeflerinin farkındalığı artırmak olduğunu belirtti. 25 Aralık'ta İstanbul'da gerçekleştirilecek sempozyum için www.coskunkoleji.org sitesindeki anket dolduruluyor.

CİHAN

Yorumlar