Aile merkezleri eğitim üssü gibi

Ankara Mamak Belediyesi aile merkezi yöneticilerini ve hocalarına yönelik iki günlük bir seminer çalışması gerçekleştirdi.

Google Haberlere Abone ol
Aile merkezleri eğitim üssü gibi

Ankara Mamak Belediyesi aile merkezi yöneticilerini ve hocalarına yönelik iki günlük bir seminer çalışması gerçekleştirdi. Kültür Merkezi’nde (MKM) gerçekleşen seminerde ilk gün toplum önünde söz söyleme sanatı ikinci gün ise eğitimcinin eğitimi konuları işlendi. Gerçekleştirilen semineri etkili iletişim ve halkla ilişkiler uzmanı İlhan Aktaş verdi. Aile merkezlerinin Mamaklı kadınlara yönelik çok önemli hizmetler gerçekleştirdiğini dile getiren Mamak Belediye Başkanı Mesut Akgül; “Mamaklı kadınlara yönelik verilen hizmetlerin en kaliteli şekilde devam edebilmesi için aile merkezlerinde yürütülen bu eğitim çalışmalarını önemsiyoruz” dedi.
MKM’de yapılan seminerler sabah 09.00 da başlayıp akşam 17.00’a kadar devam etti. Aile merkezleri dönem dönem Mamaklı kadınlara yönelik seminerler de düzenliyor. Hem personele yönelik hem de vatandaşa yönelik düzenlenen seminerle aile merkezleri birer eğitim üssü gibi çalışıyor.
CİHAN

Yorumlar