Aile eğitimi alan veliler ödüllendirildi

Bursa Gemlik Halk Eğitimi Merkezi tarafından 7-19 yaş aile eğitimi kurslarına katılan velilere belgeleri düzenlenen törenle verildi. Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen törene Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü...

Google Haberlere Abone ol
Aile eğitimi alan veliler ödüllendirildi

Bursa Gemlik Halk Eğitimi Merkezi tarafından 7-19 yaş aile eğitimi kurslarına katılan velilere belgeleri düzenlenen törenle verildi.

Gemlik Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda gerçekleştirilen törene Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli ve İl Milli Eğitim Müdürvekili Mustafa Bilici, Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal, Gemlik Kaymakamı Cahit Işık, eğitim yöneticileri, rehber öğretmenler, eğitim alan veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mustafa Bilici, aile eğitimlerinin önemini vurgulayarak, eğitimlerin artarak devam etmesi gerektiğini belirtti.

Gemlik Kaymakamı Cahit Işık ise Halk Eğitim Merkezi tarafından 15 farklı okul ve kurumda 13 öğretmenle 27 kurs açıldığını belirtti. Kaymakam Işık, açılan bu kurslarda 398 katılımcının eğitimlerini tamamladığını söyledi. Vali Yardımcısı Eyüp Sabri Kartal da sağlıklı bir toplumun ve ailenin oluşumunda aile eğitimlerinin bir rehber ve yol gösterici olduğunu söyledi.

Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Kemal Biçerli eğitim verdikleri 2 bine yakın modül programı içinde en önemlisinin aile eğitimleri olduğunu belirtti. Çocuklar ile iletişim sorunlarının ve kuşak çatışmasının tarih kadar eski olduğunu belirten Biçerli, bu anlamda aile eğitimlerini çok önemsediklerini söyledi.

Konuşmaların ardından aile eğitimlerine katılan katılan 398 katılımcıya belgesi verildi. Ayrıca Gemlik Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı’nın belirlediği 102 veliye hediye edilen yarım altınlar, protokol tarafından dağıtıldı. CİHAN

Yorumlar