Ahmet Özden: Kaçak turizm seyahat acentelerine göz açtırmayacağız

Türkiye Seyahat Acenteler Birliği(TÜRSAB) Side-Manavgat Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Özden yeniden seçildi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Özden: Kaçak turizm seyahat acentelerine göz açtırmayacağız

Türkiye Seyahat Acenteler Birliği(TÜRSAB) Side-Manavgat Bölgesel Yürütme Kurulu Başkanlığı'na Ahmet Özden yeniden seçildi. Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Diamond Beach Hotel'de yapılan TÜRSAB 21. Dönem Side-Manavgat Bölgesel Yürütme Kurulu seçiminde mevcut Başkan Ahmet Özden üyelerin oy birliğiyle yeniden başkan seçildi.

Başkan Özden, yeniden başkan seçildiği için üyelere teşekkür etti. 2014'te iyi bir turizmi dileğinde bulunan Özden, bölge destinasyonunun turizm ağırlığını başta Almanlar olmak üzere Avrupa, Rus ve İskandinav ülkeleri oluşturduğunu söyledi. Geçen yıl olduğu gibi bu sene de kaçak turizm seyahat acenteleriyle mücadele edeceklerini belirten Özden, kaçak acentelerin Türk turizminin imajına zarar verdiğini turizm sektöründe hizmet veren tüm aktörlerin bu konuda hassas olmaları uyarısında bulundu. Özden, "Kaçak seyahat acenteleriyle kararlılıkla mücadele edeceğiz. Bu konuda turizm sektöründe aktör olan herkesten destek bekliyoruz. Denetimlerle kaçak acentelere göz açtırmayacağız." diye konuştu.

Özden'in yönetim kurulu listesinde şu isimler yer aldı: Ahmet Özden, Muhammet Yalçın, Rıdvan Atik, Kemal Akyıldız, Celal Çetin, Mehmet Uslu, Yusuf Ziya Köseoğlu, Mehmet Ekim ve Hakkı Öncül CİHAN

Yorumlar