Ahmet Çakır: Malatya'yı geleceğe taşıyacak projeler yapacağız

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’nın bütününü geleceğe taşıyacak planlamalar ve projeler yapacağız.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Çakır: Malatya'yı geleceğe taşıyacak projeler yapacağız

Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, “Malatya’nın bütününü geleceğe taşıyacak planlamalar ve projeler yapacağız.” dedi.

Yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti heyeti, Yakınca beldesinde vatandaşlarla bir araya geldi. Malatya Belediye Başkanı ve AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye başkan adayı Ahmet Çakır, burada yaptığı konuşmada, Malatya’nın 30 Mart yerel seçimleriyle birlikte büyükşehir statüsüne geçeceğini belirtti. Malatya’nın bölgenin cazibe merkezi haline geldiğini vurgulayan Çakır, “Bu süreç ülkemiz ve bölgemiz için büyük önem taşıyor. Malatya artık büyükşehir statüsünü kazandı. Daha sağlıklı büyüyen bir şehir olacağız. Artık bölgesiyle büyüyen bir şehir olacağız. Malatya’yı merkez alarak, ilçelerimizle birlikte büyüyeceğiz. Malatya’nın bütününü geleceğe taşıyacak planlamalar ve projeler yapacağız.” diye konuştu.

Malatya’yı, Türkiye’nin örnek şehri yapacaklarını ifade eden Çakır, 5 yıllık süreçte yaptıkları çalışmaların, bundan sonraki yapacakları çalışmaların teminatı olduğunu dile getirdi. Çakır, hiçbir zaman aldatıcı olmadıklarını ve tepeden bakmadıklarını kaydederek, söz verdikleri her şeyi 5 yıl içerisinde yaptıklarını belirtti. Malatya’da çok büyük bir değişimin yaşandığına dikkat çeken Çakır, aldıkları karar ve projelerin hepsini uygulamaya koyduklarını söyledi. CİHAN

Yorumlar