Ahmet Aydın meydanlarda konuştu

Aydın, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla tüm sorunların çözüleceğini söyledi.

Google Haberlere Abone ol
Ahmet Aydın meydanlarda konuştu
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili Ahmet Aydın, "O tek dişi kalmış, çifte standart içinde olan Batı medeniyetine karşı çok daha güçlü olacağız." dedi.

Aydın, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimin ardından valilik önünde "demokrasi nöbeti" tutan vatandaşlara seslendi.

Ahmet Aydın, milletin, kendinden olan ve her türlü kalkışmaya karşı mertçe yürüyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı seçtiğini ifade etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eski Türkiye liderleri gibi şapkasını alıp gitmediğini, koltuğunu terk etmediğini ifade eden Aydın, "Cumhurbaşkanı Erdoğan, her türlü darbeye ve girişime karşı cesur durdu. Sizin duanızla ve desteğinizle en az sizin kadar cesur olan o milletin adamı, 15 Temmuz gecesi milletle yollara döküldü. Millet, meydanlarda geleceğine sahip çıktı. Bütün dünya da emsali görülmemiş herkese kapak ve manşet olabilecek nitelikte bir birliktelik oldu. O tek dişi kalmış, çifte standart içinde olan Batı medeniyetine karşı çok daha güçlü olacağız. Şu yaşadığımız süreç bize geçmişi hatırlatıyor. Burada bir Çanakkale ruhu var. Bu toprakları vatan kılan bir kardeşlik iklimi var." diye konuştu.

Aydın, beraberlik ve kardeşlik ruhuyla tüm sorunların çözüleceğini vurguladı.

Türk bayrakları ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan posterleriyle alana gelen vatandaşlar, darbe girişimini protesto etti, uzun süre Erdoğan lehine slogan attı.

Yorumlar