Ahlat’ın LYS şampiyonları Fem Dershanesi'nden

Açıklanan Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) göre Bitlis’in Ahlat ilçesinde ilçe birincileri Ahlat Fem Dershanesi'nden çıktı. İlçede ilk 9 öğrenciden 8'i de yine Ahlat Fem’den çıktı.Sınavların açıklanmasından sonra bu yıl başarılarına...

Google Haberlere Abone ol
Ahlat’ın LYS şampiyonları Fem Dershanesi'nden

Açıklanan Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) göre Bitlis’in Ahlat ilçesinde ilçe birincileri Ahlat Fem Dershanesi'nden çıktı. İlçede ilk 9 öğrenciden 8'i de yine Ahlat Fem’den çıktı.

Sınavların açıklanmasından sonra bu yıl başarılarına bir yenisini ekleyen Ahlat Fem Dershanesi'nde; Fecri Arslan TS-1, TS-2, Y-TS-1, Y-TS-2 puanlarında Ahlat birincisi, Ali Kürüm Y-YGS-6 puanında Ahlat birincisi oldu. Elde edilen başarıların önemine vurgu yapan Ahlat Fem Dershanesi Müdürü Mehmet Dağdeviren, öğrencilerinin başarılarının, düzenli ders çalışma ve takiple olduğunu söyledi.

Alınan başarılı sonuçlardan dolayı öğretmen ve öğrencileri tebrik eden Mehmet Dağdeviren, “İnşallah tercih döneminde de öğrencilerimize en iyi ve en doğru tercihleri yapmalarında kendilerine yardımcı olacağız. Ve bu vesile ile öğrencilerimizin Türkiye’nin en kaliteli üniversitelerine yerleşmelerini sağlayacağız.” diye konuştu.

CİHAN

Yorumlar