Ahi Koleji öğrencisi Üstün TEOK'da tüm soruları doğru cevapladı

Yaklaşık 1 milyon 300 bin öğrencinin heyecanla beklediği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji öğrencisi Bedriye Nur Üstün 120 sorunun 120’sini de doğru cevaplayarak Türkiye Şampiyonları...

Google Haberlere Abone ol
Ahi Koleji öğrencisi Üstün TEOK'da tüm soruları doğru cevapladı

Yaklaşık 1 milyon 300 bin öğrencinin heyecanla beklediği Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) sınavında Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji öğrencisi Bedriye Nur Üstün 120 sorunun 120’sini de doğru cevaplayarak Türkiye Şampiyonları arasına adını yazdırdı.

Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji kurulduğu yıldan bu güne kadar her geçen gün başarılarına bir yenisini eklemeye devam ediyor. 2013 yılı Seviye Belirleme Sınavında (SBS) ilk beş Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji öğrencilerinden çıkmıştı. Bu yıl uygulamaya konulan Temel Eğitimden Ortaöğretime Geçiş (TEOG) Sınavı’nda da Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji öğrencisi Bedriye Nur Üstün 120 sorunun 120’sini de doğru cevaplayarak Türkiye Şampiyonları arasına adını yazdırdı.

Ümit Eğitim Kurumları Özel Ahi Koleji Müdürü Arslan Cömert yaptığı açıklamada, “Bu yıl 86 öğrencimiz TEOG sınavlarına girdi. Birinci dönem yapılan TEOG sınavında öğrencilerimizin doğru ortalaması 93 iken, İkinci dönem yapılan TEOG sınavında doğru ortalamamız 98’e çıkmıştır. Seçerek öğrenci alınmayan bir okulda bu ortalamalar oldukça güzel diye düşünüyorum. Tahminlerimize göre 32 öğrencimiz 450 puan üzerinde puan alacaklar. Puanlarda anormal bir farklılık olmazsa 30 civarında öğrencimiz Fen Lisesi’ne yerleşir diye düşünüyorum. Sistemler değişse de yeni sisteme en hızlı uyum sağlayan kurumlar içerisinde yer almaktayız. Mevcut sınav sonuçlarımız da bunun bir göstergesidir. Hiçbir başarı tesadüfî değildir. Öğretmenlerimizle, öğrencilerimizle, velilerimizle çok çalıştık, sistemli çalıştık. Başarıyı artırma hususunda birçok farklı ve artı uygulamalarımız oldu. Başarılarımızda emeği geçen yönetim kurulumuzu, tüm okul personelimizi, öğrencilerimizi, velilerimizi canı gönülden tebrik ediyorum. Geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı en güzel şekilde yetiştirmek için gayretlerimizi artırarak çalışmalarımıza devam edeceğiz.” dedi.

Okul Müdürü Arslan Cömert, Merzifon ve okul birincisi olan öğrencisi Bedriye Nur Üstün’e notebook bilgisayar hediye etti. CİHAN

Yorumlar