Ahi Koleji öğrencilerinden Kutlu Doğum programı

Merzifon Ümit Eğitim Kurumları Ahi Koleji öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle şiir ve naat gecesi düzenledi. Program hakkında bilgi veren Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öz, "Öğrencilerimiz arasında hadis ezberleme yarışması, slayt...

Google Haberlere Abone ol
Ahi Koleji öğrencilerinden Kutlu Doğum programı

Merzifon Ümit Eğitim Kurumları Ahi Koleji öğrencileri, Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle şiir ve naat gecesi düzenledi.

Program hakkında bilgi veren Müdür Yardımcısı Oğuzhan Öz, "Öğrencilerimiz arasında hadis ezberleme yarışması, slayt hazırlama yarışması, kitap okuma yarışması,asrı saadette yaşasaydım adlı kompozisyon yarışması, velilerimiz arasında efendimiz evimize misafir olsaydı adlı kompozisyon yarışması, Efendimize yazılan şiir, naat,ve kompozisyon dallarında yarışmalar yapıldı. Dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verilecek ve sizlere izlemekten keyif alacağınız bir program hazırladık." şeklinde konuştu.

Merzifon Ahi Koleji Konferans salonunda yapılan Kutlu doğum Programında konuşma yapan Okul Müdürü Arslan Cömert, "Tüm Türkiye’de olduğu gibi okulumuzda da kutlu doğum haftası münasebetiyle bir dizi etkinlikler yapıldı. Kainatın yaratılış sebebi olan Efendimizin yer yüzünü şereflendirdiği haftayı günlere, haftalara, aylara, yıllara sığdırmamız anlatmamız elbette ki yeterli olmayacaktır. Bizler çocuklarımıza derslerinin yanında önemli gün ve haftalarla beraber verebileceğimiz insani değerleri en güzel şekilde verme gayretleri içerisindeyiz. Bu programlarda onlarda bir tanesidir. Zevkle izleyeceğiz bir program hazırladık. Keyif alarak izleyeceğinizi umarak katılımlarınızdan dolayı herkese teşekkür ediyorum." dedi.

CİHAN

Yorumlar