Ağrı'da eğitim seminerine katılan polislere sertifika verildi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Sürekli Eğitim Merkezi'nin Ağrı’da görev yapan polis memurlarına yönelik düzenlenen eğitim semineri sona erdi.

Google Haberlere Abone ol
Ağrı'da eğitim seminerine katılan polislere sertifika verildi

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi (AİÇÜ) Sürekli Eğitim Merkezi'nin Ağrı’da görev yapan polis memurlarına yönelik düzenlenen eğitim semineri sona erdi. Nezehat Çeçen Konferans Salonunda gerçekleştirilen törende seminere katılan polis memurlarına sertifikaları verildi.

Sürekli Eğitim Merkezinin 6-17 Ocak'ta; kişisel gelişim, beden dili ve etkili iletişim konularında verdiği eğitime 35 polis memuru katıldı.

AİÇÜ Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, “Üniversiteler sadece öğrenci yetiştiren, eğitim veren, akademisyen yetiştiren yerler değildir. Aynı zamanda toplumun sosyal ve ekonomik yapısını geliştiren, sosyo-ekonomik kalkınmasında etkin olan, lokomotif görevi üstlenen, hiçbir zaman toplumdan ari ya da beri olmayan, toplumun çeşitli katmanlarında görev yapan, yer alan, kamu kurumları, özel kurumlar veya sanayiyle işbirliği içerisinde çalışan, bunların gelişmesinde rol oynayan yerler olmalıdır.” dedi.

Emniyet Müdürü Bayram Coşkun ise yaptığı konuşmada; Emniyet Teşkilatının 4’te 3’ünün yüksekokul mezunu olduğunu hatırlatarak, "Bu eğitim çalışmaları da artarak devam ediyor. Hocalarımızın verdiği kıymetli formasyon bizim için çok çok önemli. Malumlarınız olduğu üzere artık dünyada yönetim anlayışının yüzde 80’i hemen hemen etkili iletişime dayanıyor. Burada formasyon alan arkadaşlarımız emniyet teşkilatımızın yaptığı asayiş ve güvenlik çıtasını daha da yükselterek daha etkin, daha verimli hizmetler yapacağına inanıyorum.” dedi.

Tören, eğitim programına katılan polis memurlarına sertifikalarının takdim edilmesiyle sona erdi. CİHAN

Yorumlar