Ağrı seçime hazırlanıyor, vatandaş gergin

Ağrı, yarın gerçekleştirilecek olan seçimlere hazırlanıyor. Halkın gergin olduğu gözlenirken, bazı esnaf mensupları iş yerini açmayacaklarını söyledi. Vatandaşların bazıları ise ortada bir haksızlık olduğunu savunarak, oy verecekleri...

Google Haberlere Abone ol
Ağrı seçime hazırlanıyor, vatandaş gergin

Ağrı, yarın gerçekleştirilecek olan seçimlere hazırlanıyor. Halkın gergin olduğu gözlenirken, bazı esnaf mensupları iş yerini açmayacaklarını söyledi. Vatandaşların bazıları ise ortada bir haksızlık olduğunu savunarak, oy verecekleri partiyi değiştirdiklerini ifade etti.

Ağrı’da artık seçime saatler kaldı ve ildeki son mitingi Saadet Partisi (SP) gerçekleştirdi. Miting sonrası, her 3 partinin seçim araçları ilde hız kesmeden gezmeye devam ediyor. Vatandaşlar ve esnaf kesiminin ise gergin olduğu görüldü. Hizmet beklediklerini dile getiren vatandaşlar şöyle konuşuyor: “Biz hizmet bekliyoruz. Ağrı’nın hali ortada görüyorsunuz. Bir sürü polis var. Psikolojik baskı var. İktidarın iyi yanlarını görmemek mümkün değil ancak Ağrı’da yönetimde bir sorun var. Oy veren vatandaşların en az yüzde 30’u ortada bir haksızlık olduğu için oy vereceği partiyi değiştirecektir.”

“ENDİŞELERİMİZ, KORKULARIMIZ VAR”

Seçim günü iş yerini açmayacağını kaydeden bir esnaf şöyle konuştu: “Halkta bir gerginlik var. Ben berberim, yarın iş yerimi açacağımı düşünmüyorum. İktidarın Ağrı yönetiminde de sorun olduğunu düşünüyorum. Şehir kazansın, memleket kazansın ve sağduyu galip gelsin. Yarın oyumu kullanacağım lakin şehir gergin, endişelerimiz var, korkumuz var, seçimi evde geçireceğim.”

CİHAN

Yorumlar