Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın babası defnedildi

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın babası Hacı Halis Arslan toprağa verildi.Başkan Arslan'ın babası Halis Arslan uzun bir süre rahatsızlığından dolayı tedavi görüyordu.

Google Haberlere Abone ol
Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın babası defnedildi

Ağrı Belediye Başkanı Hasan Arslan'ın babası Hacı Halis Arslan toprağa verildi.

Başkan Arslan'ın babası Halis Arslan uzun bir süre rahatsızlığından dolayı tedavi görüyordu. Son zamanlarda evde tedavisine devam edilen Hacı Halis Arslan dün öğle saatlerinde 74 yaşında hayatını kaybetti. Hacı Halis Arslan'ın cenazesi Ağrı Merkez Camii'nde öğle namazının ardından İl Müftü Yardımcısı Şevket Dilmaç'ın kıldırdığı cenaze namazından sonra, Yoncalı köyü mezarlığında defnedildi.

Cenaze namazına Ağrı Valisi Dr Mehmet Tekinarslan, Belediye Başkanı Hasan Arslan, Cumhuriyet Başsavcsı Sadi Doğan, AK Parti İl Başkanı Abbas Aydın, Vali Yardımcıları Ercan Ateş ile Mahmuthan Arslan, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Derviş Ahmet Güllerci, İl Emniyet Müdürü Bayram
Coşkun, kamu kurum ve kuruluşların müdürleri , belediye başkan yardımcıları müdürleri ve belediye meclis üyeleri, basın mensupları ve çok sayıda Ağrılı vatandaşlar katıldı.

Cenaze sonrasında Belediye Başkanı Hasan Arslan ve kardeşleri taziyeleri Abide Mahallesi'nde bulunan Nadiriye Camii taziyeevinde kabul etti. CİHAN

Yorumlar