Ağırnaslı öğrencilerden yılsonu etkinliği

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağırnas bölgesinde yer alan çalışmaları yerinde görmek için yapmış olduğu incele gezisinde Ağırnas Osman Yücel ortaokulun yılsonu etkinliğe ve sergisine iştirak ederek öğrenciler...

Google Haberlere Abone ol
Ağırnaslı öğrencilerden yılsonu etkinliği

Kayseri Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Ağırnas bölgesinde yer alan çalışmaları yerinde görmek için yapmış olduğu incele gezisinde Ağırnas Osman Yücel ortaokulun yılsonu etkinliğe ve sergisine iştirak ederek öğrenciler ile sohbet etti.

Her zaman eğitim ve eğitimcinin yanında ve yardımcısı olduklarını ifade eden Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, “Melikgazi Belediyesi Ağırnas bölgesinde yapılan yatırım ve hizmetleri yerinde görmek için yapmış olduğumuz inceleme gezisinde Osman Yücel Ortaokulu'nun etkinliğine katıldık. Teknoloji ve tasarım sergisi ile kermes ve eski eşya müzesini gezdik. Hayran olmamak ve takdir etmemek mümkün değil. Öğrencilerimizi bu geniş düşünce ve fikirlerinden dolayı kutluyorum.” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Dikmen ve belediye daire müdürleri ile birlikte Osman Yücel Ortaokulu'nu gezen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, kermeste öğrencilerin velileri tarafından yapılan yöresel yiyecekler bölümü gezerek yapılışları hakkında bilgiler aldı.

    Osman Yücel Ortaokulu öğrencilerince hazırlanan sergide yer alan projeleri tek tek gezerek inceleyen Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç, projelerin sabırla yapılmış olduğunu ve öğrencilerin vermiş olduğu emeği takdir ettiğini emeği geçen yöneticileri de tebrik ettiğini sözlerine ekledi. CİHAN

Yorumlar