AGİD yönetim kurulu yeni üyelerle tanıştı

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) Başkanı Seyfettin Alpat, “Ekonomi sağlam olursa ülkemiz daha da başarılı olur.

Google Haberlere Abone ol
AGİD yönetim kurulu yeni üyelerle tanıştı

Anadolu Girişimci İşadamları Derneği (AGİD) Başkanı Seyfettin Alpat, “Ekonomi sağlam olursa ülkemiz daha da başarılı olur.” dedi.

Her geçen gün üye portföyünü genişleten AGİD Yönetim Kurulu Üyeleri, dernek binasında yeni üyelerle tanışma toplantısında bir araya geldi. AGİD ailesine yeni katılan işadamlarına, dernek faaliyetleri hakkında bilgiler veren Başkan Seyfettin Alpat, üyelerine artı gelir sağlamaya çalıştıklarını ifade etti. Üyelerinin ufkunu açmak, ihracata yöneltmek ve cesaretlendirmek için yurt dışı gezilerine ağırlık verdiklerini de belirten Alpat, “Ekonomi sağlam olursa ülkemiz daha başarılı olur. Hükümetimizin, ekonomideki 2023 hedefini destekliyoruz. Üyelerimizi ihracata yönlendirerek pazardan daha fazla faydalanmalarını sağlıyoruz.” diye konuştu.

TUSKON’un düzenlediği Türkiye-Dünya Ticaret Köprüleri (TDTK) hakkında da bilgiler veren Alpat, dünyanın her yerinden, binlerce işadamının mal almak için Türk firmalarının ayağına geldiğini söyledi. Dünyada başka bir örneğinin olmadığı köprüler sayesinde milyarlarca dolarlık ihracat gerçekleştirildiğini de belirten Alpat, “TDTK sayesinde ürettiğinizi yurt dışına rahatlıkla pazarlayabilirsiniz. Üretim yapmıyorsanız bile üreten firmaların ürünlerini yurt dışına pazarlayarak büyük kazançlar sağlayabilirsiniz. Tüm dünyada Türk mallarına karşı büyük teveccüh var.” şeklinde konuştu.

Ufku Zorlayanlar Programları sayesinde girişimci işadamlarının cesaretlendirildiğini de belirten Başkan Alpat, “Birçok küçük işletme ‘ben de yapabilirim’ diyerek sektörlerinde atılım yaptılar. Sizler neden yapmayasınız ki?” diye de uyarılarda bulundu.

AGİD Başkanı Seyfettin Alpat, konuşmasından sonra yeni üyeleri sahneye davet ederek tek tek üyelik belgelerini verirken ‘aramıza hoş geldiniz’ diyerek başarılar diledi.
CİHAN

Yorumlar