AGİAD üyeleri iftarda bir araya geldi

Adana ekonomisinin yüzde 12’sini oluşturan, 4.4 milyar dolar ciroya sahip ve işyerlerinde 30 bin kişiyi istihdam eden Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) üyeleri iftarda buluştu. Yeni yönetimi üyelerle ilk kez bir araya getiren yemekte konuşan...

Google Haberlere Abone ol
AGİAD üyeleri iftarda bir araya geldi

Adana ekonomisinin yüzde 12’sini oluşturan, 4.4 milyar dolar ciroya sahip ve işyerlerinde 30 bin kişiyi istihdam eden Adana Genç İşadamları Derneği (AGİAD) üyeleri iftarda buluştu. Yeni yönetimi üyelerle ilk kez bir araya getiren yemekte konuşan Başkan Sefa Noyaner, AGİAD’ın başarı çıtasının daha da yukarılara çekeceklerini söyledi.

AGİAD üyelerinin büyük ilgi gösterdiği ve bazı sivil toplum örgütü yöneticilerinin de katıldığı iftar Sheraton Oteli’nde verildi. Derneğin kurucu başkanı Nuri İzci ile eski dönem başkanları Vedat Gizer, Yakup Bulut, Ümit Onatça, Tamer Gülcan’ı da bir araya getiren yemekte konuşan AGİAD Başkanı Sefa Noyaner, “Ramazan ayının, ülkemize ve tüm İslam alemine bolluk, bereket ve esenlik getirmesi” dileğiyle başladığı konuşmasını şöyle sürdürdü: “Tohumları 22 yıl önce atılan derneğimiz bugün koca bir çınar haline geldi. Bugün; Adana ekonomisinin yüzde 12’sini temsil eden, 4.4 milyar dolar ciro, 171 milyon dolar ihracat, 182 milyon dolar ithalat rakamlarına sahip, dünyanın 116 ülkesine ihracat gerçekleştiren ve işsizlik sıralamasında başlarda bulunan kentimizde 30 bin kişiyi istihdam edebilme gururunu taşıyan AGİAD üyeleri, çağımızın eko-teknolojik gelişmelerini yakından takip edip uygulayan, inovatif, araştırıcı, çözümleyici ve üretken anlayışlarıyla inanıyorum ki; bu çıtayı çok daha yukarılara çekecektir.”

CİHAN

Yorumlar