AGD'liler, merhum Erbakan için 2 bin kase helva dağıttı

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Manavgat Şube Başkanlığı, Milli Görüş lideri ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 3.

Google Haberlere Abone ol
AGD'liler, merhum Erbakan için 2 bin kase helva dağıttı

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Manavgat Şube Başkanlığı, Milli Görüş lideri ve eski Başbakanlardan Necmettin Erbakan'ın vefatının 3. yıldönümü etkinlikleri kapsamında irmik helvası dağıttı.

AGD, cuma namazı sonrası Selime Hatun Cami avlusunda 2 bin kase irmik helvası dağıtarak dua etti. AGD'liler irmik helvası dağıtımı öncesi merhum Necmettin Erbakan için açılan köşede posteri önüne karanfil bıraktı. AGD Manavgat Şube Başkanı Mehmet Gayretli, Milli Görüş Lideri Necmettin Erbakan'ı vefatının 3. yıl dönümünde rahmet ve minnetle andıklarını söyledi. Aynı zamanda bugünün 28 Şubat postmodern darbenin 17'nci yıl dönümü olduğunu hatırlatan Gayretli, "Üç yıl önce aramızdan ayrılan ve çok sevdiği Allah'ına kavuşan hocamıza Allah'tan rahmet diliyoruz. Üç yıldır onun yokluğuna alışamadık. Hocamız ülkemizin çok büyük değeriydi. Onun boşluğunu doldurmak çok zor. Hocamız sağlığında yaptığı güzel ve hayırlı hizmetlerle ülkemizi çağ atlattırdı. Her zaman mazlum, mağdur ve sahipsizlerin sesi oldu. İslam coğrafyası ve mazlum ülkeleri hep sesi ve soluğu oldu. Allah ebeden razı olsun. Rabbim mekanını cennet etsin." dedi. CİHAN

Yorumlar