Afyonkarahisar’da 23 yaşındaki genç tarlada vurularak öldürüldü

Afyonkarahisar’ın Sülümenli beldesinde 3 kişi arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu, bir kişi tabancayla vurularak hayatını kaybetti.     Çalıştığı tarladan yağ ve malzeme almak için beldedeki bir oto yedek...

Google Haberlere Abone ol
Afyonkarahisar’da 23 yaşındaki genç tarlada vurularak öldürüldü

Afyonkarahisar’ın Sülümenli beldesinde 3 kişi arasında çıkan tartışmada silahlar konuştu, bir kişi tabancayla vurularak hayatını kaybetti.

    Çalıştığı tarladan yağ ve malzeme almak için beldedeki bir oto yedek parça satan dükkana giden Abdullah Üney (23) dükkandan çıktıktan sonra motosikleti ile tarlasına gitmek üzere beldeden ayrıldı. İddialara göre yol üzerinde Üney’i aralarında husumet bulunduğu bildirilen 2 kişi durdurdu.Henüz belirlenemeyen bir nedenden ötürü taraflar arasında tartışma çıktı. Yaşanan tartışma sonrası Abdullah Üney tabancayla göğsünden vurularak ağır yaralandı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servisle Afyonkarahisar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Üney, ameliyata alındı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

    Üney'i vuran silahı kimin ateşlediği henüz belirlenemezken, jandarma cinayet zanlılarını bulmak için çalışma başlattı. Gerginliğin devam ettiği beldede jandarma yaşanabilecek herhangi bir olumsuzluğa karşı geniş güvenlik önlemleri aldı.

CİHAN

Yorumlar