Afyonkarahisar, zafer kutlamalarına hazırlanıyor

Afyonkarahisar'da 25-30 Ağustos 2014 tarihleri arasında kutlanacak olan Zafer Haftası 92. yıldönümü kutlamalarının hazırlıkları başladı. Vali Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapılan toplantıda program taslakları ele alınarak karara...

Google Haberlere Abone ol
Afyonkarahisar, zafer kutlamalarına hazırlanıyor

Afyonkarahisar'da 25-30 Ağustos 2014 tarihleri arasında kutlanacak olan Zafer Haftası 92. yıldönümü kutlamalarının hazırlıkları başladı. Vali Hakan Yusuf Güner’in başkanlığında yapılan toplantıda program taslakları ele alınarak karara bağlandı.

Vali Hakan Yusuf Güner, Afyonkarahisar’ın Cumhuriyet’in kazanıldığı ve kurulduğu bir il olduğunu söyledi. Güner, "Bu uğurda binlerce şehidimiz canlarını verdi. Bu kutlu zaferin en iyi şekilde yaşanması ve bunu da yaparken bir şölen havasında 7’den 77’e herkesin katılarak farkındalığın oluşması gerekiyor." dedi.

Yapılan çalışmalarda çok ciddi bir hazırlığın olduğunu belirten Güner, toplantıda emeği geçen kurum ve kuruluşlara herkese teşekkür etti. Daha önceden yapılan toplantılarda belirlenen taslak program üzerinde yapılan fikir alış-verişi ve sunumun ardından Zafer Haftası kutlama programının son hali değerlendirilerek karara bağlandı. Bu yıl yapılacak olan etkinliklerin Afyonkarahisar’ın şanlı tarihini en iyi şekilde yansıtacağı, bu zaferin şanına yakışır bir kutlama programının gerçekleştirileceği ve kutlama programının önümüzdeki günlerde yayınlanacağı bildirildi.

CİHAN

Yorumlar