Afyon’da motor yarışları için pist yapılacak

Afyonkarahisar Belediyesi, şehrin tanıtımı adına motosiklet sporları için bir pist hazırlığına başladı.

Google Haberlere Abone ol
Afyon’da motor yarışları için pist yapılacak

Afyonkarahisar Belediyesi, şehrin tanıtımı adına motosiklet sporları için bir pist hazırlığına başladı.

Afyonkarahisar’ın yurtiçi ve yurtdışında tanıtması planlanan yarışlar için dünya çapında sayısız başarılara imza atmış Milli Sporcu Şakir Şenkalaycı ile özel motor imalatları yapan Memduh Şenkalaycı, Belediye Başkanı Burhanettin Çoban'ı makamında ziyaret etti.

Böyle güzel bir proje için ellerinden gelen desteği vereceklerini dile getiren Şenkalaycılar, gelecek yıllarda Afyonkarahisar'da dünya standartlarına sahip yapılacak yarış pistleri ve Motor Federasyonu'nun destekleri ile yapılması planlanan yarışlar hususunda her türlü desteği vereceklerini söyledi.

Sekiz yaşından beri yarışlarda boy gösteren, 1989-2013 yılları arasında ülkemizde ve Avrupa'da sayısız başarı ve şampiyonluklara imza atan Şakir Şenkalaycı, ülkemizi Dakar Ralli'sinde temsil eden tek sporcu unvanını elinde bulunduruyor. Başkan Çoban'ın ilgisinden son derece memnun olduğunu kaydeden Şenkalaycı, böyle bir çalışmaya start verilmesinden duyduğu mutluluğu dile getirerek teşekkür etti.

Belediye Başkanı Burhanettin Çoban da, yarışmaların yapılması konusunda bir pist hazırlıklarının devam ettiğini belirterek, yarışmaların ilde yapılması için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi. CİHAN

Yorumlar