Afyon 2. Küçük Sanayi Sitesinde nöbet değişimi

Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin genel kurul toplantısında Başkanı Mustafa Keser sağlık sorunları nedeniyle yönetimde yer almazken nöbeti Bekir Koçak'a devretti. Başkan Mustafa Keser, 8,5 yıllık görev süresi boyunca...

Google Haberlere Abone ol
Afyon 2. Küçük Sanayi Sitesinde nöbet değişimi

Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinin genel kurul toplantısında Başkanı Mustafa Keser sağlık sorunları nedeniyle yönetimde yer almazken nöbeti Bekir Koçak'a devretti.

Başkan Mustafa Keser, 8,5 yıllık görev süresi boyunca sanayi için güzel şeyler yapmaya çalıştıklarını belirtti. Mevcut yönetim kurulu üyesi arkadaşlarının göreve devam etme kararını desteklediğini belirten Keser, Yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımızı ihtiyaç duydukları zaman destek olmayı sürdüreceğim. Uzun zamandır var olan ve tekrarlayan sağlık sorunlarım nedeniyle görevin başında daha fazla kalamayacağım.” dedi.

Kooperatifin yönetim kurulu, denetim kurulu faaliyet raporları tek tek okutulup tek tek oylanarak ibra edildi. Kooperatifin 2013 yılı ve 2014 yılı ilk 5 ay bilanço gelir gider cetveli ayrı ayrı okunarak oylama yapıldı. Gelir gider cetveli de tek tek oylanarak ibra edildi. Yönetim ve denetim kurulları da ayrı ayrı oybirliğiyle ibra edildi. Genel kurul gündeminin 8'nci maddesinde yer alan halı yıkamacıların yer talebinin görüşülmesi maddesi oybirliği ile iptal edildi. Kooperatifin 2014 yılı genel giderleri için üye aidatlarının 10 TL olarak belirlendi. Yönetim ve denetim kurullarının 3'er yıllığına göreve seçilmesine karar verildi.

Yapılan oylamada 2. Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanlığına Bekir Koçak seçildi. Yönetim kurulu üyeliklerine İsmail Çevrin, Halil Acar, Mehmet Çangal, Mustafa Tan seçildi. CİHAN

Yorumlar