Afganistan'da öldürülen mühendis, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı

Afganistan'da düzenlenen bir saldırıda hayatını kaybeden Türk Mühendis Ümit Ünal, son yolcuğuna uğurlandı. Pendik'te aile bireyleri ve çalıştığı firma temsilcilerinin de katıldığı cenaze namazı ile uğurlanan Ünal için sevenleri gözyaşı...

Google Haberlere Abone ol
Afganistan'da öldürülen mühendis, İstanbul'da son yolculuğuna uğurlandı

Afganistan'da düzenlenen bir saldırıda hayatını kaybeden Türk Mühendis Ümit Ünal, son yolcuğuna uğurlandı. Pendik'te aile bireyleri ve çalıştığı firma temsilcilerinin de katıldığı cenaze namazı ile uğurlanan Ünal için sevenleri gözyaşı döktü.

EMKA isimli bir Türk inşaat firmasında mühendis olarak çalışan kişileri taşıyan minibüse yönelik saldırı sonrası hayatını kaybeden 3 mühendisten biri olan Ümit Ünal'ın cenazesi otopsi işleminin tamamlanmasının ardından Yenibosna'daki Adli Tıp Kurumu'ndan alındı. Kartal'da bulunan Soğanlı Mezarlıklar Müdürlüğü Gasılhanesi'ne getirilerek cenaze işleri tamamlanan Ünal'ın cenazesi, daha sonra Kurtköy'de bulunan Sülüntepe Toki Siteler Camii'ne getirildi. Ünal ailesinin gözyaşları arasında karşıladığı cenaze için Cuma Namazı sonrası cenaze namazı kılındı.

Cenazeye Ümit Ünal'ın kardeşleri Erkut ve Emre ile birlikte annesi Müşerref Ünal da katıldı. Ümit Ünal'ın daha önce vefat eden babasının Türk Silahlı Kuvvetleri mensubu olması nedeniyle İstanbul Merkez Komutanı Tuğgeneral Vahap Özoğlu da cenazede hazır bulundu. Ünal ailesinin yakınları cenaze namazı kılınırken gözyaşlarını tutamadı.

Pendik Müftüsü Ziya Ersin, cenaze öncesi cemaate Afganistan'daki saldırı olayına ilişkin bilgi verdi. Ümit Ünal'ın şehit hükmünde olduğunu belirten Ersin'in konuşmasının ardından cenaze namazı kılındı. İmam, dua ederek cemaatten helallik istedi. Ön safta bulunan Erkut ve Emre Ünal'ın cenaze boyunca gözyaşı dökmesi dikkat çekti. Anne Müşerref Ünal ise yakınlarının desteği ile ayakta durabildi.

Namazın ardından cenaze aracına konulan Ünal'ın cenazesi Yeni Şeyhli Mezarlığı'nda defnedildi.

CİHAN

Yorumlar