AFAD: Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 36 kişi yaralandı

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Denizli’de meydana gelen patlamada 1 vatandaşın hayatını kaybettiği, 3’ü ağır olmak üzere 36 vatandaşın da yaralandığını bildirdi. Ağır yaralılardan birinin hamile bir...

Google Haberlere Abone ol
AFAD: Patlamada 1 kişi hayatını kaybetti, 3’ü ağır 36 kişi yaralandı

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD) Denizli’de meydana gelen patlamada 1 vatandaşın hayatını kaybettiği, 3’ü ağır olmak üzere 36 vatandaşın da yaralandığını bildirdi. Ağır yaralılardan birinin hamile bir kadın olduğu, vücudunda yüzde 50 yanık tespit edildiği ve tedavisine devlet hastanesinin yoğun bakımında devam edildiği belirtildi.

    AFAD’dan yapılan açıklamada, patlamanın bir binanın zemin katındaki ekmek fırınında yaşandığı belirtilerek 36 yaralının 20’sinin ambulanslarla hastaneye sevk edildiği, 16 kişinin ise ayakta tedavi olmak üzere Denizli Devlet Hastanesi’ne başvurduğu ifade edildi.

    Eski ve üst katları kullanılmayan binada medyana gelen patlamanın etkisiyle ayrıca çevre binalarda hasarlar meydana geldi aktarılarak AFAD ekiplerinin koordinasyonunda itfaiye ve emniyet ekiplerinin olay yerindeki incelmelerinin sürdüğü dile getirildi.

CİHAN

Yorumlar