ADÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Durur hayatını kaybetti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu, kanser sebebiyle vefat etti.

Google Haberlere Abone ol
ADÜ Ziraat Fakültesi Dekanı Durur hayatını kaybetti

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi (ADÜ) Ziraat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu, kanser sebebiyle vefat etti. Durdu için üniversitede tören düzenlendi.

Dekan olarak 2011 yılından bu yana görev yapan 44 yaşındaki Prof. Dr. Durdu, bir yıldır kanser tedavisi görüyordu. Hastanede önceki gün sabaha karşı durumu ağırlaşan evli ve iki çocuk babası Durdu yaşamını yitirdi. Durdu için ADÜ Atatürk Kongre Merkezi Magnesia Salonu’nda tören düzenlendi. Törene,AK Parti Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Aydın Valisi Erol Ayyıldız, Belediye Başkan Yardımcısı Şefika Çoban, Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Salih Karataş, ADÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Birincioğlu, öğretim görevlileri, öğrenciler, ailesi ve yakınları katıldı. Rektör Birincioğlu, burada yaptığı konuşmada Durdu’yu kaybetmenin üzüntüsü içinde olduğunu belirterek, ailesi ve sevenlerine başsağlığı diledi. Prof. Dr. Ömer Faruk Durdu’nun cenazesi, defnedilmek üzere memleketi Malatya’ya gönderildi. CİHAN

Yorumlar