ADT mart ayında 6 oyunla perde açacak

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT), Mart ayında 5’i yetişkin, 1’i çocuk oyunu olmak üzere 6 ayrı oyunla perde açacak.

Google Haberlere Abone ol
ADT mart ayında 6 oyunla perde açacak

Adana Devlet Tiyatrosu (ADT), Mart ayında 5’i yetişkin, 1’i çocuk oyunu olmak üzere 6 ayrı oyunla perde açacak.

Adana Devlet Tiyatrosu yapımı olan Devrim Evin’in rol aldığı tek kişilik oyun ‘Bir İnsan Bir Ağaç Bir Köpek’ 1 Mart Cumartesi günü saat 15.00 ve 20.00’de izleyici karşına çıkarak son temsillerini verecek.

Gösterime girdiğinden bu yana izleyicilerin büyük ilgi gösterdiği ‘Sevgili Doktor’ adlı 2 perdelik (komedi) oyun 4-8 Mart tarihleri arasında son kez seyirci karşısına çıkacak. Diyarbakır Devlet Tiyatrosu yapımı olan, Cuma Boynukara’nın yazdığı, Yüksel Memiş’in yönettiği, çeşitli dizilerden tanıdığımız Mustafa Turan’ın da rol aldığı ‘Beceriksizlikler’ adlı oyun 11-15 Mart tarihlerinde salı, çarşamba, perşembe ve cuma günü saat 20.00’de cumartesi günleri ise 15.00’te ve 20.00 de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde seyircisiyle buluşacak.

Mart ayında ikinci turne oyunu olan, Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın yazdığı, Kazım Akşar’ın yönettiği, İstanbul Devlet Tiyatrosu yapımı “Kuyruklu Yıldız Altında Bir İzdivaç” adlı oyun 18-22 Mart tarihleri arasında Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde Adanalı izleyicilerle buluşacak. Adana Devlet Tiyatrosu, sezonun 6’ncı ve son oyunu, aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olan, Feyzullah Arslan ve Nermin Ertürkmen’in yazdığı, Gökhan Doğan’ın yönettiği ‘Yarınlara Geç Kalmadan’ adlı oyunun ilk gösterimini 25 Mart’ta gerçekleştirecek. Oyun 25-26 Mart tarihlerinde saat 14.00 ve 20.00’de, 27 Mart tarihinde ise saat 20.00 seyirci karşısına çıkacak.

Mersin Devlet Opera ve Balesi Mart ayında da Adanalı izleyicilerle buluşmaya devam ederek 10 Mart Pazartesi günü saat 20.00’de “Seslerle Anadolu” adlı müzikali sergileyecek. Minik izleyiciler için, mart ayında son temsillerini verecek olan “Merhaba Hayat” adlı çocuk oyunumuz 5-12 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te, 2-9-16 Mart Pazar günü saat 11.00’de Hacı Ömer Sabancı Kültür Merkezi Sahnesi’nde perde açacak.
CİHAN

Yorumlar