Adrenalin tutkunları Ali Dağı'na

Kayseri Talas Belediyesi'nin ilçenin tanıtımına yönelik her yıl düzenlediği yamaç paraşütü kursu başladı. 2014'ün ilk kursunda kursiyerlerle buluşan Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Adrenalin tutkunu, heyecanı seven herkesi...

Google Haberlere Abone ol
Adrenalin tutkunları Ali Dağı'na

Kayseri Talas Belediyesi'nin ilçenin tanıtımına yönelik her yıl düzenlediği yamaç paraşütü kursu başladı. 2014'ün ilk kursunda kursiyerlerle buluşan Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Adrenalin tutkunu, heyecanı seven herkesi Ali Dağı'nda uçmaya davet ediyoruz." dedi.

    Ali Dağı eteklerinde bulunan Mehmet Şafak Yaşam ve Yamaç Paraşütü İniş Alanı'ndaki kurs merkezinde eğitim gören kursiyerleri ziyaret eden Başkan Palancıoğlu, görevlilerden kursla ilgili bilgi aldı. Başkan Palancıoğlu, yamaç paraşütü, yelken kanat ve model uçak gibi hava sporlarının Talas'ın dolayısıyla Kayseri'nin tanıtımına sağladığı katkıları ifade ederek "Talas Belediyesi olarak mevsimin el vermesiyle faaliyetlerimize başladık. Geçtiğimiz dönemlerde binin üzerinde kursiyerimiz uçuş eğitimi aldı. Şimdi de 18 kursiyerimiz 3 eğitmenle birlikte 10 gün boyunca 35 saat sürecek eğitime başladı. Talasımıza Kayserimize hayırlı olsun." diye konuştu.

    Herkesi bu sporu yapmaya davet eden Başkan Palancıoğlu, "Heyecan arayan, yer yaştan adrenalin tutkunlarını Ali Dağı'nda özgürce uçmaya davet ediyoruz. Bu kursun bitiminde de talepler geldikçe eğitim vereceğiz. Uluslararası organizasyonlar artarak devam edecek. Bu konuda temaslarımızı artırarak devam ettiriyoruz. Avrupa Birliği projeleriyle bu faaliyetleri gerçekleştirip yurtdışından misafirlerimizi ağırlamak ve biz de yurtdışına sporcularımızı götürmek istiyoruz. Gelecek yıl çok daha farklı olacak inşallah." ifadelerini kullandı.

    Başkan Palancıoğlu, kursiyerlere de seslenerek "Eğitimin ve sporun yaşı yok. Aranızda yaşı ilerlemiş olanların da bulunması bizleri sevindiriyor. Elimizden geldiği kadar spor dallarına yönelerek sağlıklı yaşamak için çalışmalıyız." ifadelerini kullandı. CİHAN

Yorumlar