Adliye önünde sahur

Casusuluk ve yasa dışı dinleme suçlamasıyla gözaltına alınan polislerin yakınları adliye önünde sahur yaptı. Polislere destek vermek için geldiklerini söyleyen bazı vatandaşlar da "Er geç hak tecelli edecektir." dedi. Sahur vakti gözaltına...

Google Haberlere Abone ol
Adliye önünde sahur

Casusuluk ve yasa dışı dinleme suçlamasıyla gözaltına alınan polislerin yakınları adliye önünde sahur yaptı. Polislere destek vermek için geldiklerini söyleyen bazı vatandaşlar da "Er geç hak tecelli edecektir." dedi.

Sahur vakti gözaltına alınan polislerin Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi'nde sorgusu sürüyor. 66 polis çeşitli suçlamalarla mahkemeye sevk edildi. Polis yakınları ve bazı vatandaşlar da adliye önünde geceledi. Sahur vakti yaklaşınca adliye önündeki meydana sofralarını açan vatandaşlar sahur yaptı.

Bir vatandaş, "Buradaki masum arkadaşlara destek vermek için çocuğumla eşimle geldik.Hem sahurumuzu yapıyoruz, hem de su getirdik herkese sau dağıtalım diye. Sadece Türkiye'deki değil, dünyadaki isnanlara su vereceğiz biz inaşallah. Hak tecelli edecek, hırsızlık arsızlık yapmayan vatandaşlar dışarıya çıkacak." ifadelerini kullandı.

CİHAN

Yorumlar