Adilcevaz’da ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı

Bitlis’in Adilcevaz ilçe Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYVD) Başkanlığı tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımı yapıldı. Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vakıf Müdürlüğü'nden...

Google Haberlere Abone ol
Adilcevaz’da ihtiyaç sahiplerine giyim yardımı

Bitlis’in Adilcevaz ilçe Kaymakamlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYVD) Başkanlığı tarafından ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere giyim yardımı yapıldı. Adilcevaz Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Vakıf Müdürlüğü'nden yapılan yazılı açıklamada, Bitlis Valiliği'nce vakfa gönderilen muhtelif giyim malzemelerinin, tespit edilen ve özellikle eşi vefat etmiş küçük yaşta yetim çocukları bulunan aileler ile nüfusu karabalık hasta yatalak ve geliri bulunmayan ailelerin adreslerine teslim edildiği belirtildi.

Vakıf çalışanları tarafından paketlenerek ailelerin adreslerine teslim edildiğinin belirtildiği açıklamada, giyim yardım kolilerinin depolarda vakıf görevlileri tarafından önceden belirlenen ailelerde ki bireylere uygunluğu kontrol edilerek paketlendiği, ve bu paketlerin dağıtımının Ramazan ayı münasebetiyle söz konusu ailelere hazırlanacak olan gıda paketleri ile birlikte dağıtımının devam edileceği ifade edildi.

CİHAN

Yorumlar