ADASO’dan Vali Büyük’e ziyaret

Adana Sanayi Odası Yönetim Başkanı Zeki Kıvanç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. ATO Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Meclis Başkan Yardımcısı İsrafil...

Google Haberlere Abone ol
ADASO’dan Vali Büyük’e ziyaret

Adana Sanayi Odası Yönetim Başkanı Zeki Kıvanç, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Vali Mustafa Büyük’ü makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

ATO Meclis Başkanı Hüseyin Nuri Çomu, Meclis Başkan Yardımcısı İsrafil Uçurum, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fırat Karalı ve Erdoğan Şire, Sayman Üye İmam Gazali Hıradağı, Yönetim Kurulu Üyeleri Ahmet Özkök, İsa Tuzcu ve Süleyman Baş ile birlikte Vali Büyük’e yeni görevinde başarılar dileyen Kıvanç, Adana sanayisi ve ekonomisi hakkında bilgi verdi.

Kentin ve sanayinin gelişmesine olumlu katkılar sağlamayı hedeflediklerini belirten ADASO Başkanı Kıvanç, “Adana Sanayi Odası olarak, kente yapılacak hizmetlere katkı sağlanması konusunda üzerimize düşen görevleri yapmayı sürdüreceğiz.” dedi.

Adana Sanayi Odası heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Vali Büyük ise “İlimizde yatırım, üretim ve istihdama yönelik olumlu çalışmalar var. Adana sanayisinin daha da güçlenmesi için tüm sektörlerle iş birliği içerisinde çalışarak, bu kentin hak ettiği yere gelmesini sağlamalıyız.” şeklinde konuştu.

CİHAN

Yorumlar