Adana'yı bir kez daha sel bastı

Adana bugün bir kez daha sele teslim oldu. Öğlenden sonra yaklaşık yarım saat etkili olan sağanak sonrası şehirde yine su baskınları yaşanırken, dere yataklarında ise araçlar suda mahsur kaldı. Sel sonrası belediye ekipleri taşkınların...

Google Haberlere Abone ol
Adana'yı bir kez daha sel bastı

Adana bugün bir kez daha sele teslim oldu. Öğlenden sonra yaklaşık yarım saat etkili olan sağanak sonrası şehirde yine su baskınları yaşanırken, dere yataklarında ise araçlar suda mahsur kaldı. Sel sonrası belediye ekipleri taşkınların yaşandığı yerlerde çalışma başlatıldı. Adana’da dün etkili olan selin boyutlarını gösteren fotoğrafın çekildiği Hayal Park civarında bugün yine aynı manzaralar yaşandı. Parkın alt tarafında bulunan sokak arasını su basınca araçlar sulara gömüldü. Belediyeye ait kepçeler yoldaki suyu boşaltmak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürürken, ekipler de tıkanan rögarları açmak için çaba sarf etti.

Vatandaşlar aynı yerde devamlı bu tür su baskınları yaşandığını belirterek belediyenin bu soruna bir an önce çözüm bulmasını istedi. Apartmanının bahçesinde arabası mahsur kalan bir vatandaş ise sel sularının bir anda geldiğini, aracını kurtarmaya fırsat bulamadığını belirtti.

    Öte yandan işyerini su basan vatandaşlar da ellerine kova ve süpürgeleri alarak suyu çıkarmaya çabaladı. CİHAN

Yorumlar