Adanalılar spor parkına akın ediyor

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde 34 dönüm alana inşa edilen, kentin ilk spor parkı Adanalıların vazgeçilmez mekanlarından biri.

Google Haberlere Abone ol
Adanalılar spor parkına akın ediyor

Adana Büyükşehir Belediyesi tarafından Çukurova ilçesi Toros Mahallesi’nde 34 dönüm alana inşa edilen, kentin ilk spor parkı Adanalıların vazgeçilmez mekanlarından biri. Özellikle hafta sonları her yaştan Adanalının spor yapmak, temiz hava almak için gittiği Spor Parkı’ndaki çocuk parkları da minikler dolduruyor. Tartan pistte koşan spor tutkunları, “Kentin merkezinde, hayli geniş bir alanda çok çeşitli spor dallarının yapılabildiği Spor Parkı mükemmel bir hizmet oldu. Henüz tam kapasite faaliyete geçmemesine rağmen müthiş bir tesis. Özellikle tartan pistte yürümek çok keyifli ve sağlıklı. Güvenli bir ortamda spor yapabiliyoruz. Çocuklarımız da aynı anda oyan parkında zaman geçiriyor.” diyerek memnuniyetlerini dile getirdiler.

34 dönüm arazi üzerine inşa edilen spor parkı tam kapasite hizmete geçtiğinde buz pateni pisti, fitness alanları, çocuk oyun alanları, 6 basketbol sahası, 4 tenis kortu, skate park, tartan yürüyüş parkurları, spor salonu ve 10 bin metrekare yeşil alanıyla Adana’da bir ilk olacak. Büyük oranda hizmete açılan spor parkının kısa bir sürede tamamlanması ve tam kapasite hizmete geçmesi bekleniyor. Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz, spor parkının şimdiden önemli bir eksiğe cevap verdiğini belirterek, bir ilki gerçekleştirmenin memnuniyetini yaşadıklarını söyledi. Spor parkının sadece bulunduğu bölgeye değil tüm Adana’ya hizmet vereceğini belirten Zihni Aldırmaz, “Yaptığımız tesis örnek teşkil ediyor. Ayrıntılar da tamamlanınca her şeyiyle mükemmel bir tesis olacak. Hemşerilerimize hayırlı olsun.” dedi.
CİHAN

Yorumlar