Adanalı yetimler bayram öncesi sevindirildi

Türk Kızılayı Adana Şubesi geleneksel olarak düzenlediği ‘Yetimleri Giydirme Etkinliği’ni bu yıl da sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen etkinlikte yaklaşık 1000 kişiye giysi yardımının yanı sıra ramazan...

Google Haberlere Abone ol
Adanalı yetimler bayram öncesi sevindirildi

Türk Kızılayı Adana Şubesi geleneksel olarak düzenlediği ‘Yetimleri Giydirme Etkinliği’ni bu yıl da sürdürdü. Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda düzenlenen etkinlikte yaklaşık 1000 kişiye giysi yardımının yanı sıra ramazan paketi de dağıtıldı.

    Kızılay Adana Şube Başkanı Ramazan Saygılı, bu yıl yetim sayısını arttırdıklarını belirterek, ellerinden tutarak yanlarında olduklarını söyledi. Türkiye’nin en büyük kentlerinden biri olan Adana’da Kandil Gecesi gibi son derece anlamlı bir günde böyle bir etkinlik gerçekleştirmekten büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Saygılı, "Bizler bir tren katarıyız. Gönüllere hitap eden yolcuğumuz var. Tren yollarımız kılcal damarlardan oluşuyor, makinistimizin ismi sevgi, vagonlarımız iyilikle ve sevgiyle dolu her yere gidiyor; sevgiyi iyiliği herkese bulaştırıyoruz. Çünkü sevgilerin paylaşınca çoğalacağını, acılarınsa paylaşınca azalacağını biliyoruz." diye konuştu.

    Vali Yardımcısı Halis Aslan ise yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Öncelikle çok anlamlı çok muhteşem bir günde birlikteyiz. Kadir Geceniz Ramazanınız mübarek olsun. Türk Kızılayı Adana Şubesi’ni takdirle izliyorum. Nerede sosyal sorumluluk projesi varsa, nerede paylaşılacak güzellikler varsa Türk Kızılayı Adana Şubesi çalışanlarıyla birlikte orada. Bu yönleriyle artık bir marka olmuş durumda."

    Konuşmaların ardından yetim ailelere ve çocuklara erzak ve giyim paketinin yanında bir alışveriş merkezinde kullanabilecekleri 250 TL’lik hediye çekleri verildi. CİHAN

Yorumlar