Adanalı tiyatro severlerin jesti Uygur kardeşleri duygulandırdı

Adanalı tiyatro severlerin jesti Süheyl ve Behzat Uygur kardeşleri çok duygulandırdı.

Google Haberlere Abone ol
Adanalı tiyatro severlerin jesti Uygur kardeşleri duygulandırdı

Adanalı tiyatro severlerin jesti Süheyl ve Behzat Uygur kardeşleri çok duygulandırdı.
Adana Büyükşehir Belediyesi Altın Koza 13 Kare Sanat Günleri kapsamında Nejat Uygur anısına tiyatro oyunu sahnelendi. Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda sahneye konulan “Adamı Hasta Etme” adlı oyunu Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ve eşi Serpil Aldırmaz ile 6 Mekanize Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Batı Bahadır Köse ve eşi de izledi.

Keyifli dakikaların yaşandığı oyunun sonunda bu kez sürprizi izleyiciler yaptı. Oyunun sonunda tüm oyuncular seyircileri selamlamak için sahneye dizildiğinde izleyiciler ellerindeki Nejat Uygur posterlerini havaya kaldırdı. Ortaya çıkan görüntü Uygur kardeşleri duygulandırdı.

Süheyl ve Behzat Uygur Adanalılara teşekkür ederken, Nejat Uygur’la ilgili anıları izleyicilerle paylaştılar. Adana’nın kendileri için çok önemli olduğunu belirten Behzat Uygur, “Bu güzel jestinizi Nejat Usta bir yerlerden görüyordur. Adana Nejat Usta için çok ayrı bir önem taşıyordu. Nejat Uygur Tiyatrosu Adana’da büyüdü. Bizler Adana’da doğduk. Nejat Uygur’u anmak için Adana’ya geleceğim hiç aklıma gelmezdi. Ancak o üzüntüyle değil neşeyle anılmak isterdi. Hepinize teşekkür ediyorum.” dedi.

Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz da başta Süheyl ve Behzat Uygur olmak üzere tüm sanatçıları kutladı ve çiçek verdi. Zihni Aldırmaz, “Sizlere çok teşekkür ediyor, büyük ustayı saygıyla anıyorum.” şeklinde konuştu.
CİHAN

Yorumlar