Adanalı paraşütçüler İzmir’de şampiyonluk arıyor

İzmir Ödemiş’te yapılacak yarışlara hazırlanan Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) yamaç paraşütü pilotları, son 3 yıldır zirveden inmedikleri şampiyonada yine birinciliği hedefliyor.Adana Büyükşehir Belediyesi’nin...

Google Haberlere Abone ol
Adanalı paraşütçüler İzmir’de şampiyonluk arıyor

İzmir Ödemiş’te yapılacak yarışlara hazırlanan Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) yamaç paraşütü pilotları, son 3 yıldır zirveden inmedikleri şampiyonada yine birinciliği hedefliyor.

Adana Büyükşehir Belediyesi’nin sponsorluğunda Adana ve Türkiye’yi her platformda başarıyla temsil eden AHAS sporcuları İzmir yolcusu. İzmir-Ödemiş’te gerçekleştirilen yılın ilk yurt içi yarışında son 3 yıldır zirveden inmeyen AHAS bu kez de şampiyonluk hedefliyor. AHAS Başkanı Güner Akkaya, yarışmaya 7 pilot ile katılacaklarını belirterek, “Yurt içinde ve yurt dışında hem ülkemizi hem de Adana’yı en iyi şekilde temsil etme çabasındayız. Şimdi İzmir’den de şampiyonluk kupası ile döneceğimize inanıyorum. Bize her türlü desteği sağlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’ye çok teşekkür ederiz.” dedi.

CİHAN

Yorumlar