Adanalı genç işadamları huzurevi sakinleri ile iftarda bir araya geldi

Çukurova Genç İşadamları Derneği, (Çukurova GİAD) Adana Huzurevi sakinleri ile iftarda bir araya geldi. Derneğin geleneksel etkinliklerinden biri olan iftar, sohbet, neşe ve eğlenceyi de buluşturdu. Fasıl eşliğindeki iftarın ardından huzurevi...

Google Haberlere Abone ol
Adanalı genç işadamları huzurevi sakinleri ile iftarda bir araya geldi

Çukurova Genç İşadamları Derneği, (Çukurova GİAD) Adana Huzurevi sakinleri ile iftarda bir araya geldi. Derneğin geleneksel etkinliklerinden biri olan iftar, sohbet, neşe ve eğlenceyi de buluşturdu. Fasıl eşliğindeki iftarın ardından huzurevi sakinlerinden bazıları seslendirdikleri şarkılarla faaliyeti renklendirdi.

Sheraton Adana Otel’deki iftara Çukurova GİAD Başkanı Ömer Faruk Sakarya, yönetim kurulu üyeleri, ve eşleri, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Adana İl Müdür Yardımcısı Turgut Sak, Adana Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı ve huzurevi sakinleri katıldı. Başkan Sakarya ve üyeler, misafirlerini kapıda kırmızı karanfiller vererek karşıladı. Oruçların açılmasının ardından ikram edilen çaylar eşliğinde neşeli sohbetlerin yapıldığı iftar yemeğine, huzurevi için verilen proje sözü ve huzurevi sakinlerinin solo konserleri damgasını vurdu. Tasavvuf ve Türk Sanat Müziği eşliğinde iftar yapan huzurevi sakinlerinden bazıları, yemek sonrası mikrofonu alıp, çeşitli şarkılar seslendirdi. Dernek üyelerinden de büyük alkış toplayan huzurevi sakinleri için, dernek üyesi işadamı Mümtaz Yurdaer de 2 şarkı seslendirdi.

Tüm masaları dolaşıp konukları ile tek tek sohbet eden Faruk Sakarya, “Her zaman bir araya gelme fırsatı bulamıyoruz. Dolayısıyla geleneksel hale getirdiğimiz iftar gibi etkinliklerle hasret gideriyoruz. Akrabalık bağımız olmasa da ailemiz kabul ettiğimiz huzurevi sakinlerimizle bir araya gelmeyi özlemle, heyecanla bekliyoruz” dedi. Huzurevi Müdürü Nurdan Avcı da her yıl gerçekleştirilen iftar etkinliğini ailelerin buluşması olarak nitelendirdi.

CİHAN

Yorumlar