Adanalı çiftçiler, New Holland Tarla Günü'nde yeni ürünleri deneme fırsatı buldu

Adanalı çiftçiler, New Holland Tarla Günleri etkinliği çerçevesinde yeni ürün tarım aletlerini görme imkanı buldu. New Holland ürünlerini sahada TürkTraktör uzmanlarıyla birlikte deneme fırsatı bulan çiftçiler eğlenceli oyunlara da eşlik...

Google Haberlere Abone ol
Adanalı çiftçiler, New Holland Tarla Günü'nde yeni ürünleri deneme fırsatı buldu

Adanalı çiftçiler, New Holland Tarla Günleri etkinliği çerçevesinde yeni ürün tarım aletlerini görme imkanı buldu. New Holland ürünlerini sahada TürkTraktör uzmanlarıyla birlikte deneme fırsatı bulan çiftçiler eğlenceli oyunlara da eşlik etti.

Türkiye tarım sektörünün lider isimlerinden TürkTraktör, Haziran ayı süresince ‘Tarla Günleri’ kapsamında çiftçilerle buluşuyor. 3 Haziran - 1 Temmuz tarihleri arasındaki etkinlikler Adana, Şanlıurfa, Kayseri, Konya, Eskişehir ve Çorlu’da yapılacak. Çiftçilere ve ailelerine açık olan etkinlikte ziyaretçiler, ortalama 200-300 dönümlük ekili tarlada New Holland ürünlerini tecrübe imkanı bulabilecek. Bu kapsamda bugün Adana’da düzenlenen tarla gününe çok sayıda çiftçi katıldı. New Holland’ın yeni ürünlerini deneme fırsatı bulan çiftçiler, bir kenarda oluşturulan yarışma etkinlikleri ile de keyifli dakikalar yaşadı. Çiftçiler, bir biçerdöverin buğday hasadı yapmasının ardından anızları inceleyerek, ürün kaybı olup olmadığını da kontrol etti.

Programda konuşan TürkTraktör Genel Müdür Yardımcısı İrfan Özdemir, firmalarının bu sene 60. Yılını kutladığını ifade ederek, bu süre zarfından her zaman çiftçinin yanında olduklarını vurguladı. New Holland Tarla Günleri’nin de bu vizyonun bir parçası olduğunu ifade eden Özdemir, “Tüm ekibimizle, sahada çiftçilerle bir araya geleceğimiz bir organizasyon. Amacımız; Türkiye’nin dört bir yanında çiftçilerimizle bir arada olmak, onları dinlemek ve onlara ürünlerimizi daha yakından tanıyabilecekleri bir platform oluşturmak. Çiftçilerimize aynı zamanda aileleriyle birlikte, festival havasında keyifli zaman geçirebilecekleri bir ortam sunuyoruz.” dedi.

Öte yandan tarla gününde, yeni TürkTraktör KB serisi haşpaysız balya makineleri, TürkTraktör marka toprak işleme makineleri, New Holland CX6080 biçerdöver, TDD Delta Serisi ve Tier 4 egzoz emisyonuna sahip iki yeni ithal traktör olan yarı otomatik şanzımanlı T5 Electro Command ile sürekli değişken CVT şanzımanlı T6 Auto Command da sahne alarak performansını çiftçilere gösterdi. CİHAN

Yorumlar