Adana'da sıcaklık 39 dereceyi gördü

Adana'da yaz ayının kendini en fazla hissettirdiği günler yaşanıyor. Şehirdeki nem ve sıcaklık artınca bazı vatandaşlar parklarda serinliyor. Gençler ise sulama kanallarında serinlemenin keyfini çıkarıyor. Şehir merkezindeki Atatürk Parkı'nda...

Google Haberlere Abone ol
Adana'da sıcaklık 39 dereceyi gördü

Adana'da yaz ayının kendini en fazla hissettirdiği günler yaşanıyor. Şehirdeki nem ve sıcaklık artınca bazı vatandaşlar parklarda serinliyor. Gençler ise sulama kanallarında serinlemenin keyfini çıkarıyor.

Şehir merkezindeki Atatürk Parkı'nda termometre nemi yüzde 5, sıcaklığı ise 39 derece olarak ölçtü. Sıcaklığın her gün kendini daha fazla hissettirdiği günlerde vatandaşlar, güneşin etkisinden korunmak için parklarda koyu gölgeler oluşturan ağaçların altlarını tercih ediyor. Bu arada, merkez Yüreğir ilçesinden geçen sulama kanalına ise çocuk ve gençler akın etti. Sıcaktan bunaldıklarını söyleyen gençler, her yıl boğulma vakalarında adından söz ettiren sulama kanallarında yüzerek serinlemenin keyfini çıkardı. Şehir hafta sonları ise adeta hayalet şehre dönüyor. Serinlemek isteyenler yaylalara gidiyor.

CİHAN

Yorumlar