Adana'da kadın cinayeti

Adana’da iki çocuk annesi bir kadın, bir otomobilin içinde ölü bulundu. Genç kadını 'Uyuşturucu satmak, adam yaralama' suçlarından sabıkalı eşi İhsan Balsak’ın av tüfeğinden çıkan kurşunlarla hayatını kaybettiği iddia ediliyor....

Google Haberlere Abone ol
Adana'da kadın cinayeti

Adana’da iki çocuk annesi bir kadın, bir otomobilin içinde ölü bulundu. Genç kadını 'Uyuşturucu satmak, adam yaralama' suçlarından sabıkalı eşi İhsan Balsak’ın av tüfeğinden çıkan kurşunlarla hayatını kaybettiği iddia ediliyor. 34 yaşındaki Dilek Balsak’ın iki ay önce eşi kendisini 2 katlı evin çatısından atınca koruma talebinde bulunduğu, ancak eşinin öldürmekle tehdit etmesinin ardından dilekçesini geri çektiği iddia edildi. Polis, şüpheliyi yakalamak için çalışma başlattı.

Edinilen bilgiye göre, sabah erken saatlerde 01 AIC 33 plakalı otomobil, merkez Yüreğir ilçesi Mustafa Kemal Paşa Bulvarı üzerindeki Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi yakınlarında refüje çıkıp ağaca çarparak durdu. Kazanın ardından otomobilden inen bir kişi av tüfeğiyle koşarak uzaklaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine giden polis ekipleri, otomobilin içinde ön koltukta kanlar içinde bir kadının olduğunu gördü. Karnına isabet eden fişekle ağır yaralanan genç kadın acil servisteki müdahalenin ardından ameliyata alındı ancak yapılan tüm çabalara rağmen kurtarılamadı. Polis, ölen kadının 2 çocuk annesi Dilek Balsak olduğunu belirledi.

Genç kadının yakınlarının iddialarına göre, cinayeti işlediği öne sürülen İhsan Balsak, 2 ay önce eşi Dilek Balsak'ı iki katlı evin çatısından attı. Genç kadının şikayeti üzerine koruma ve panik butonu verildi. Ancak Dilek Balsak, eşi “şikayetinden vazgeç, yoksa seni, anneni, kardeşini öldürürüm' diye tehdit edince talebinden vazgeçti. Polis, uyuşturucu ticaretinden 10 yıl cezaevinde kaldığı, adam yaralama ve ruhsatsız silah taşıma suçlarından kaydı olan İhsan Balsak’ın yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Bu arada, Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekipleri, güvenlik kamerası görüntülerinden, katil zanlısının yanında olduğu ileri sürülen Y.G.’yi gözaltına aldı. Y.G., İhsan Balsak’ın eşi Dilek Balsak’ı başka bir kişi ile kendisini aldattığından şüphe ettiği için öldürdüğünü ileri sürdü.

CİHAN

Yorumlar