Adana'da başkan adayları oylarını kullandı

Adana'da adaylar seçim bölgelerinde oylarına kullanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, oyunu eşi Zeynep Sözlü ile birlikte Ceyhan’da kullandı.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da başkan adayları oylarını kullandı

Adana'da adaylar seçim bölgelerinde oylarına kullanıyor. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Adana Büyükşehir Belediye başkan adayı ve Ceyhan Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, oyunu eşi Zeynep Sözlü ile birlikte Ceyhan’da kullandı. Ceyhan ilçesinde Cumhuriyet Mahallesi, Mehmetçik İlköğretim Okulu'na eşi Zeynep Sözlü ve kızları Birgül Asena ile birlikte gelen Başkan Sözlü, 1086. nolu sandıkta oy kullandı. Burada kısa bir açıklama yapan Başkan Sözlü, “Seçimlerin Ceyhan’ımıza, Adana’mıza, ülkemize ve milletimize hayırlara vesile olmasını Cenabı Allah’tan niyaz ediyorum.” temennisinde bulundu.

MHP Seyhan Belediye başkan adayı Abdullah Çalışkan, eşi Nurten Çalışkan ile birlikte İsmetpaşa Mahallesi, Orhangazi ilköğretim okulundaki 3198 nolu sandıkta oyunu kullandı. Vatandaşla birlikte sırasını bekleyerek oyunu sandığa atan Çalışkan, sonuçların Seyhan, Adana ve Türkiye için hayırlı olmasını diledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Seyhan Belediye başkan adayı Zeydan Karalar oyunu sabah saatlerinde kullandı. Karalar, oy verme işlemini gerçekleştirdiği okula eşi Nuray Karalar, çocukları Volkan, Özge Kamer ve Mert Karalar ile birlikte geldi. İsmet İnönü İlk Öğretim Okulunda, 1129 nolu sandıkta oyunu kullanan Karalar, “Oy kullanmak bir yurttaşlık görevidir. Eşim ve çocuklarımla birlikte vatandaşlık görevimizi yerine getirdik ve oylarımızı kullandık. Seçimler demokrasinin olmazsa olmazıdır. Umarım, seçimler adaylık döneminde olduğu herhangi bir tatsızlık yaşanmadan geçecek.”

MHP Yüreğir Belediye başkan adayı Yücel Bayram’da oyunu eşi Ünsel Bayram ile birlikte Yavuzlar Mahallesinde Albay İbrahim Karaoğlan İlköğretim Okulunda 1354 no’lu sandıkta kulandı.
Yücel Bayram, oyunu kullandıktan sonra “Memleketimize hayırlı uğurlu olsun, Yüreğir’in kaderini vatandaşlar sandıkta belirleyecektir. Ben Yüreğirlinin iradesine güveniyorum.” dedi.

Seyhan Belediye Başkanı ve AK Parti adayı Azim Öztürk, oy kullanmaya eşi Betül Öztürk ile oğlu Ahmet Semih ve Elif Nur ile birlikte geldi. Oylarını ailesiyle birlikte Güzelyalı İlkokulunda kullanan Başkan Öztürk, “Seçimler demokrasi şöleni demektir. Önemli olan milli iradedir. Halk tercihleridir. Bir kez daha halkımızın iradesi ortaya çıkacaktır. Bütün milletimize hayırlı olsun.” diye konuştu.
CİHAN

Yorumlar