Adana'da 270 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Adana’da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 270 kilo esrar ele geçirildi.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da 270 kilo uyuşturucu ele geçirildi

Adana’da uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonda 270 kilo esrar ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik Kozan ilçesinde yapılan operasyonlarda, organizasyon lideri L.Ö. ile birlikte toplam 7 kişi yakalandı. Şahıslardan toplam 120 kilogram uyuşturucu, 2 adet ruhsatsız tabanca ve çeşitli suç unsurları elde edildi. Adli mercilere sevk edilen şahıslardan L.Ö. başta olmak üzere İ.T., Ş.K., F.Ş. ve C.Ö. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Alınan istihbarı bilgiler çerçevesinde belirtilen bölgede yapılan tarama faaliyeti sonucunda, çalılar içerisine gizlenmiş vaziyette tutuklanan şahıslara ait olduğu tespit edilen 14 varil içerisinde toplam 150 kilogram daha uyuşturucu daha ele geçirildi.

Emniyetten yapılan açıklamada, “Uyuşturucuların ele geçirilmesi neticesinde yaklaşık 75 bin vatandaşımızın zehirlenmesi engellenmiştir.” denildi.

Ayrıca ilçe genelinde asayişe müessir fiillerin önlenmesi ve meydana gelen olayların aydınlatılarak faillerinin suç unsurları ile birlikte tespit edilip yakalanması amacıyla yapılan çalışmalar neticesinde; şüphelenilen K.U., D.İ. ve C.M .isimli şahıslara ait 6 adet sahte 200 TL banknot ele geçirildi. Şüpheliler işlemlerinin ardından adli mercilere sevk edildi.
CİHAN

Yorumlar