Adana'da 260 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Adana’da yapılan operasyonda 259 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi. Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı olaylarına karşı yürütülen çalışmalar kapsamında; gerçekleştirilen operasyonda, değişik illerden temin edild.

Google Haberlere Abone ol
Adana'da 260 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

Adana’da yapılan operasyonda 259 bin 800 paket kaçak sigara ele geçirildi.

Emniyet Müdürlüğü görevlilerince, tütün ve tütün mamulleri kaçakçılığı olaylarına karşı yürütülen çalışmalar kapsamında; gerçekleştirilen operasyonda, değişik illerden temin edildiği ve piyasaya sürme hazırlığı yapıldığı belirlenen 259 bin 800 paket kaçak sigara gele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan A.G. yasal işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildi.

Yine polisin 1 Ocak - 12 Şubat tarihleri arasında gerçekleştirdiği 56 ayrı operasyonda toplam 602 bin 280 paket kaçak sigara ele geçirildi. Olayla ilgili hakkında yasal işlem yapılarak adli mercilere sevk edilen 131 şüpheliden 9’u tutuklandı.

Emniyetten yapılan açıklamada, gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde 4 milyon 38 bir 284 TL’lik haksız kazanç ve vergi kaybı engellendiği, ayrıcı suç örgütlerine de ekonomik olarak ciddi bir darbe vurulduğu belirtildi.
CİHAN

Yorumlar