Adana Valiliği’nden şehit aileleri ve gazilere iftar

Adana Valiliği tarafından Şehit aileleri ve gazilere iftar verildi. Öğretmenevi’nde verilen iftara Vali Mustafa Büyük ve eşi Emine Hayriye Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, kamu ve sivil toplum...

Google Haberlere Abone ol
Adana Valiliği’nden şehit aileleri ve gazilere iftar

Adana Valiliği tarafından Şehit aileleri ve gazilere iftar verildi. Öğretmenevi’nde verilen iftara Vali Mustafa Büyük ve eşi Emine Hayriye Büyük, 6. Mekanize Piyade Tümen ve Garnizon Komutanı Tümgeneral Satı Bahadır Köse, kamu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, şehit aileleri ile gaziler katıldı.

Vali Mustafa Büyük ve eşi, iftar öncesi şehit ailelerinin ve gazilerin bulunduğu masaları tek tek gezip, sohbet ederek Ramazanlarını kutladı. İftar yemeğinde konuşan Vali Mustafa Büyük, şehit aileleri ve gaziler ile bir arada olmaktan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirirken, vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehit ve gaziler ile ailelerine, millet olarak şükran ve minnet duyulduğunu söyledi.

Vali Büyük, "Ülkemizin bağımsızlık ateşi; vatan topraklarımız ve bayrağımız için gözlerini kırpmadan canlarını veren şehitlerimiz ile gazilerimizin ulviyetleri ile yanmaktadır. Sizlere ne mutlu ki, yüce bir dava uğruna canlarını vererek, milletimizin gönlünde ölümsüzleşen şehitlerimizin yakınlarısınız. Sizlerle gurur duyuyoruz. Allah sizlere sağlıklı ve uzun ömür versin.” şeklinde konuştu. İftar programı, İl Müftüsü Arif Gökce tarafından okunan dua ile sona erdi.

CİHAN

Yorumlar