Adana Ticaret Borsası çalışanlarını ödüllendirdi

Adana Ticaret Borsası (ATB) yönetimi geleneksel hale getirdiği personel performans değerlendirme sonucuna göre dereceye giren 5 çalışanını teşekkür plaketi ve altın ile ödüllendirdi. ATB 2013 yılı borsa çalışanları personel performans...

Google Haberlere Abone ol
Adana Ticaret Borsası çalışanlarını ödüllendirdi

Adana Ticaret Borsası (ATB) yönetimi geleneksel hale getirdiği personel performans değerlendirme sonucuna göre dereceye giren 5 çalışanını teşekkür plaketi ve altın ile ödüllendirdi.

ATB 2013 yılı borsa çalışanları personel performans değerlendirme sonuçlarına göre dereceye giren 5 çalışana ödülleri meclis üyeleri tarafından verildi. ATB Meclis Başkanı Şahin Bilgiç, “Borsa’da çalışan bütün arkadaşlarımızdan memnunuz. Herkes elinden geleni yapıyor. 2013 yılında performans gösterdiği için seçilerek gelenleri de tebrik ediyorum. Önemli olan uyumlu birlikteliğin devamını sağlayabilmek. Bizim personelimizden beklentimiz; üyelerimize hizmet için en güzel çalışmaları yapabilmeleridir. Genel Sekreterimiz tabiri caizse bir koro şefi gibi personeli yönetiyor. Çalışanların bir sıkıntısı olduğunda da çözümü konusunda her zaman gayretlerimiz olur.”

CUMHURBAŞKANININ GELİŞİ BORSANIN ONURUDUR

ATB’nin kuruluşunun 100. yıl programının da borsanın yanı sıra Adana ile alakalı orijinal ve büyük bir program olduğunu söyleyen Bilgiç, “Cumhurbaşkanımız borsamızın konuğu oldu. Sadece bizim için geldi. Ödül ve temel atma törenine katıldı, geri döndü. Bu onur Adana Ticaret Borsasına verdiği değerle alakalı. Cumhurbaşkanımızın kendisi de bunu ifade etti. Adana için çok güzel bir programdı. 100 yılda bir olabilecek türdendi. Arkadaşlar topyekun gece gündüz çalıştılar. Bu anlamda da bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

2013 yılı personel performans değerlendirmesinde dereceye girenlere ödüllerin verilmesinden önce konuşan ATB Başkanı Muammer Çalışkan ise “Cumhurbaşkanımızın Adana’ya gelişi borsamız ve Adana’mız için gurur günüydü. Genel Sekreterimiz Mustafa Hızlı organizasyonun başındaydı. Stresin büyüğü en çok ondaydı. Yönetim kurulumuz sabah ve akşam toplandı. Meclis üyelerimiz görev almak için yarıştılar. Küçük aksaklıklara karşın güzel bir organizasyon oldu. Adana’da çıta yükseldi. Borsamızın kuruluşunun 100. yılı programımıza çok olumlu geri dönüşler oldu. Güzel bir gün oldu. Personel performans değerlendirme sonuçlarına göre 5 ödül var. Birileri seçilmek zorunda sistem içinde beş kişi seçildi. Bütün arkadaşlar gayretli ve çalışkan. Personelimizi motive etmek için çalışmalarımız sürüyor.” dedi.

Performans değerlendirme sonucuna göre ilk 5’e giren personele teşekkür plaketlerinin yanı sıra 1. Ahmet Kardeşler 4 altın, 2. Ali Başaran 3 altın, 3. Yılmaz Avşar 2 altın, 4. Kenan Boyacı 1 altın, 5. Senem Gözüküçük yarım altın ile ödüllendirildi.

CİHAN

Yorumlar