Adana Tabip Odası’ndan üniversitelere ziyaret

Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. H. Neslihan Önenli Mungan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Adem Ersoy’u makamlarında ziyaret etti.Çukurova...

Google Haberlere Abone ol
Adana Tabip Odası’ndan üniversitelere ziyaret

Adana Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. H. Neslihan Önenli Mungan, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çukurova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Kibar ve Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Adem Ersoy’u makamlarında ziyaret etti.

Çukurova Üniversitesi ziyaretinde konuşan Prof. Dr. Mungan, sivil toplum kuruluşlarının, meslek odalarının üniversitelerle yapacağı işbirliğinin iki tarafa da çok yarar getireceğini belirtti. Mungan, “Şehrin kalkınmasında, şehrin sorunlarının çözülmesinde çok etkili olacağını düşünüyoruz. Bu yüzden sizleri ziyaret ederek hem tanışıp, hem işbirliği içerisinde kentimiz için beraber çalışalım istedik. Sizlerin desteğine bizim, bizim desteğimize sizin ihtiyacınız olabilir. Her türlü birlikte çalışmaya açık olduğumuzu iletelim istiyoruz.” diye konuştu.

Adana Tabip Odası başkan ve yöneticileri ile tanışmaktan duydukları memnuniyeti dile getiren rektörler, üniversiteleri hakkında bilgi aktarıp, gerek bilimsel gerekse şehrin menfaatine olacak her türlü çalışmada birlikte hareket ederek gerekli desteği vereceklerini söyledi.

CİHAN

Yorumlar