Adana Optimum, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Google Haberlere Abone ol
Adana Optimum, Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Kurumsal İletişim Varlık Yönetimi Grup Başkanı Süha Günel, basın mensuplarıyla bir araya gelerek Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Adana Optimum Kazancılar Restoran’da düzenlenen sohbet buluşmasında konuşan Süha Günel, davete katılan basın mensuplarına teşekkür etti. Gazeteciliğin zor olduğu kadar onurlu bir görev olduğunun altını çizen Günel, “Özveri ve fedakârlık isteyen bu mesleği icra eden tüm gazetecileri yürekten kutluyorum.’’ dedi.

ABD’de yayımlanan, uluslararası İnşaat sektörü dergisi Engineering News Records’un (ENR) 2013 yılında yayınladığı 250 En Büyük Uluslararası Müteahhitler Listesi'nde Türkiye’nin 1'nci dünyanın 64’ncü büyük inşaat firması olan Rönesans Holding’in, alışveriş merkezi yatırımlarına da dikkati çeken Günel, geçen yıl 3 AVM birden açtıklarını vurguladı. Optimum’dan sonra ikinci alışveriş merkezi markası olan Piazza’nın ilk halkasını Samsun’da, ikinci halkasını Kahramanmaraş’ta, üçüncü halkasını ise Şanlıurfa’da hizmete sunduklarını anlatan Günel, “Türkiye’nin en büyük alışveriş merkezlerinden birisi olan Adana Optimum’u da 8 Nisan 2011 tarihinde Adana halkıyla buluşturduk. Adana Optimum yaklaşık 130 milyon Euroluk bir yatırımla kuruldu. Optimum, Adana’ya bugüne kadar yapılan en büyük yatırımlardan biri. Optimum’u biz Adana’ya Adanalılara emanet ettik. Kentte önemli bir eksikliği giderip, bir ihtiyacı karşılarken, Adana’nın bir parçası olduk. Bu da bizi sevindiriyor.’’ diye konuştu.

Adana'nın basında öne çıkan kişi, kurum ve olaylarını takip eden Medya Takip Merkezi’nin (MTM) raporunda, en fazla konuşulan marka kategorisinde Optimum Outlet Adana Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nin açık ara birinci sırada yer aldığını anımsatan Günel, kurumun haberlerine gösterdikleri ilgiden dolayı basın mensuplarına da teşekkür etti.

Rönesans Gayrimenkul ve Yatırım A.Ş.nin İstanbul, İzmir ve Ankara gibi metropol kentlerin yanı sıra Gaziantep, Malatya, Adana, Samsun, Kahramanmaraş ve son olarak da 10 Ekim’de Şanlıurfa’da açtıkları AVM’de yaklaşık 500 bin metrekarelik kiralanabilir alana ulaştıklarının altını çizen Günel, bu AVM’lerin 190 milyonu aşan ziyaretçiyi ağırladığını sözlerine ekledi. Programa, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Cafer Esendemir ve Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Mustafa Keleş'in yanı sıra yerel, bölgesel ve ulusal basın yayın organlarının temsilcileri katıldı.
CİHAN

Yorumlar